intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így csavard az ujjad köré a pasidat

Így csavard az ujjad köré a pasidat

A férfiak szíve nem egyszerű – pedig sok nő gondolja ezt. Fontos, hogy tudd, mikor mi hatásos egy pasinál. Ha biztosra akarsz menni, akkor legyen elég önbizalmad, hogy egy kis odafigyeléssel végleg elnyerd a szívét.

Teremts igazi otthont számára

A férfi számára nagyon fontos a szex egy kapcsolatban, ám nem kevésbé kell neki az, hogy érezze, az a nő, akit szeret, törődjön vele. Ez a törődés igazán nem kerül sokba részedről, számára mégis nagyon sokat jelent. Fontos neki, hogy az egész napos stresszelés után végre kicsit megnyugodhasson. Az, hogy ezt az egészet te teszed lehetővé, olyan vonzerővel bír, amit el sem tudsz képzelni.

Biztasd őt, ismerd el

A férfi, aki rengeteget dolgozik, folyamatosan tesz a kapcsolatért is, nemcsak arra vágyik, hogy a munkahelyén elismerjék, hanem arra is, hogy te, otthon néha megdicsérd, biztasd. Az, hogy te büszke vagy rá, mindennél többet jelent a számára. Ahelyett, hogy ráakaszkodsz és kérdésekkel bombázod őt azzal kapcsolatban, hogy miért nem vagytok többet együtt, inkább biztosítsd arról, hogy minden rendben, és tudod, hogy ő kettőtöket, és főleg téged tart szem előtt.

Légy néha titokzatos

Az, ha a szerelmed mindent azonnal, tálcán megkap, egy idő után egyáltalán nem lesz számára érdekes. Még akkor is, ha a szerelmetek már hosszabb ideje tart, szükség van néha arra, hogy elérhetetlen légy a számára. A férfiak imádják, ha egy nő nem adja könnyen magát, hanem harcolni kell érte. Odavannak azért, ha elcsábítja őket a nő.

Adj egy kis szabadságot

Neked is szükséged van néha egy kis én-időre, nem igaz? A pasiknak is kell ez ugyanígy. Nagyon taszító a szerelmed számára, ha minden pillanatról el akarod számoltatni, nem lehet saját élete. Ez a magatartás féltékenységhez vezet, azonban, ha hagyod kicsit élni, imádni fog érte.

Mondd neki, hogy szereted

Nemcsak te szereted hallani, ahogy kimondja, mennyire szeret téged, ugyanígy ő is imádja, ha mondod neki. Persze, ő nem fogja tőled megkérdezni, hogy szereted-e, de jólesik neki, ha hallja tőled. Ha mondod, azzal azt mutatod ki felé, hogy a szívedben ő foglalja el a legkiemeltebb helyet.

Légy sokoldalú a szexben

A rutinszerű szeretkezések unalmassá válnak, és ez előbb-utóbb tönkre is teheti a kapcsolatot. Helyezd előtérbe az intimitást és az iránta érzett érzelmeidet. Ha szeretnéd, hogy a szexuális életetek igazán izgalmas legyen, akkor nem dőlhetsz hátra. Mindig meg kell újulnod, kicsit talán extrémnek és őrültnek is kell lenned. Ez lenyűgözi őt, és nem menekülhet. Menthetetlenül beléd szeret…


Ligeti Anna


Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész
Látni és látszani – szex közben
Látni és látszani – szex közben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.