intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Útmutató orális szexhez - Nőknek

Útmutató orális szexhez - Nőknek

A férfiak szeretik az orális szexet, ez nem újdonság. Sok nő azonban feladja, mert úgy találja, hogy kellemetlen, vagy a férfiak kihasználják ezt, és közösülés helyett alkalmazzák.

Ha már voltak problémáid az orális szexszel a múltban, azt javasoljuk, hogy adj neki még egy esélyt. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy megmutasd a partnerednek, hogy örömmel törődsz vele.

Adj neki egy esélyt

Ne aggódj, és lazíts. Lélegezz az orrodon. A kezeddel és a száddal is tudod befolyásolni a mélységet, így nem fordulhat elő, hogy hányingered lesz attól, hogy a szájpadlásod vagy a torkod érinti a pénisz. A másik probléma, ami gondot okoz sok nőnek, az a sperma lenyelése. Ha nem akarod lenyelni, semmi gond, mielőtt a partnered a csúcsra jut, váltsatok egyet, és közösüléssel jussatok el mindketten az orgazmusig.

Mielőtt belekezdesz az orális kényeztetésbe, érdemes megbeszélni ezeket a dolgokat nyíltan és őszintén.

Bemelegítés

Kezdd azzal, hogy elkezded nyalogatni a heréket és a pénisz tengelyét. Használd a kezed is nyugodtan – csúsztasd fel-le.

Indulj be

Vedd a szádba a péniszt annyira, amennyi még neked is kényelmes. Vigyázz, hogy a fogaiddal ne okozz fájdalmat.

Fedezd fel

A különböző érzetek segítségével izgasd fel őt. Nyalogasd keményebben, lágyabban, gyorsabban és lassabban, míg nyilvánvalóvá válik, mit szeret. Közben néha csókolgasd a combja belső oldalát és az ágyékát.

Használd a levegőt

Egy hosszú lélegzetvétel után fújd ki a levegőt a pénisz tengelye mentén, majd a makk tetejénél rövid kis fújásokkal izgasd. Itt már nem fogja sokáig bírni.

Figyeld a testbeszédet

És a merevedést. Így tudhatod, hogy élvezi, amit csinálsz.

Mutasd meg neki

Hadd tudja, élvezed, hogy örömöt szerezhetsz neki. Létesíts szemkontaktust vele. Nyögdöss egy kicsit. A vibráció, amit a hangod okoz, létrehozhat egy másik erősségű impulzust.

Mikor elérkezik a csúcsra, folytasd a folyamatos mozgást. Ha nem akarod lenyelni a spermát, válts zökkenőmentesen kézi stimulációra.

Egy dolog minden emberben közös: szeretik, ha megérintik a nemi szervüket – akár kézzel, akár szájjal. Ha szeretnéd, hogy a szex valóban forró pillanatok sokasága legyen, gombold ki a pasid nadrágját, és add meg neki, amit akar.

 

Ligeti Anna


Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
Útmutató orális szexhez - Férfiaknak
Útmutató orális szexhez - Férfiaknak
Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!
Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!
Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.