intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Van (szexuális) élet a G-ponton túl

Van (szexuális) élet a G-ponton túl

A G-pontot megtalálni nem egyszerű dolog. Sokan úgy vélik, nem is létezik. A férfiak többsége is valamilyen meseszerű dologként gondol rá, és szex közben inkább mással próbálkozik. Ez amúgy nem is olyan nagy butaság. El is mondjuk, hogy miért.

Jó neked, ha te már felfedezted és élvezhetted is a G-pontod. Ha azonban még nem volt ilyen szerencséd, van egy, vagyis két jó hírünk. Létezik még két olyan érzékeny pont, amelyek őrült élvezetekhez juttathatnak el. A C-pont és az A-pont talán még a G-pontnál is nagyobb gyönyört okozhat.

Hogyan találod meg őket?

Először is hagynod kell néha elragadtatni magad. Élvezd az életet, élvezd magát, a vágyat és a vonzódást a másikhoz. Ha laza vagy, a szexualitás terén is minden sokkal könnyebb lesz. Még az is, hogy a két gyönyörpontot sikeresen megtaláld.

De lássuk sorban a három legérzékenyebb pontod:

A C-pont

Na, ez nem olyan nagyon extra dolog, mint amilyennek hangzik. A C-pont ugyanis nem más, mint a csiklód, vagyis a klitorisz. A csiklód a hüvelynyílásod fölött és a két oldalán lefelé húzódik. A C-pont pontosan a klitoriszod közepén található kis dudor. A nők legnagyobb százaléka ennek a kis pontnak a segítségével éli át az orgazmust. Ez a csikló legérzékenyebb pontja. Mindenkinek másképp érzékeny, van akinek annyira, hogy a stimulálása fájdalmas is lehet. Nem kell azonban ettől tartanod, próbálkozz bátran a felfedezésével. Próbálj rájönni, hogy neked mi a legjobb, milyen izgatás jön be leginkább. Csinálhatod a kezeddel, de akár valamilyen szexuális segédeszközt is igénybe vehetsz. Így már, amikor éles helyzetben, a pasiddal vagy, irányíthatod őt is.

Az A-pont

Ez az az erogén zóna a női testen, amelyről még nagyon kevés információ áll rendelkezésre. Az A-pont másik neve anterioe fornix. Ez a pont az elülső hüvelyboltozat, egészen a méhnyakhoz közel található. Pont emiatt akár kellemetlen is lehet, ha ezt a pontot stimulálják. Mivel eléggé mélyen van, az ujjaddal nem is biztos, hogy eléred. A G-pont felett úgy 3-5 centivel helyezkedik el, így lehet, hogy segédeszközre lesz szükséged ahhoz, hogy megtaláld. A pároddal jó póz ehhez a hátulról behatolós kutyapóz.

A G-pont

Sokan a létezésében sem hisznek. Férfiak ugyanúgy kételkednek a létezésében, mint a nők közül sokan. Valószínűleg egyébként nem is egyetlen pontról van szó, hanem inkább egy kiterjedtebb területről. A G-pont a hüvely belső falán, a hüvelynyílástól úgy 5 cm-re található. Ha kellő izgalmi állapotban vagy, akkor érezhetően érdesebb lesz, így kicsit könnyebben megtaláhatod. A pasiddal lovaglópózban férhettek hozzá a legjobban.

Kísérletezni sosem késő, kezdj bele bátran egyedül, vagy próbálkozzatok a szerelmeddel. A lényeg, hogy lazán, ne görcsösen akard megtalálni a nehezen hozzáférhető pontokat. Kezdd a C-ponttal, azt bizonyosan nagyon könnyen meg fogod találni.

 

Ligeti Anna

 

 


Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
7 árulkodó jel, hogy a pasid szerelmes beléd
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.