intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?

Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?

Az otthon töltött idő, az összezártság sok mindenre jó. Ilyen a szex is… Jó sok szex. De mi van akkor, ha a kapcsolat még csak most kezdődött?

Mától kijárási korlátozás veszi kezdetét Magyarországon. Az emberek közti érintkezést már eddig is igyekeztek minimálisra csökkenteni, felhívták a figyelmet arra, hogy érdemes egymástól 1,5-2 méter távolságot tartani. Természetesen nincs semmi gond, ha már együtt élsz a pasiddal, hiszen akkor együtt vagytok a karanténban, minden maradhat a régiben. Ha ugyanis valamelyikőtök fertőzött, bizonyára egy köhögéssel, tüsszentéssel is átadhatja a másiknak, nem kell hozzá semmi komolyabb érintkezés, elég a közelség. A koronavírus ugyanis cseppfertőzéssel terjed, ugyanúgy, ahogy az influenza.

Egy lakásban élő párnál az nem megoldható, hogy teljes elszigeteltségben éljenek. Kivitelezhetetlen, hogy egy egészséges ember egy fertőzöttel egy légtérben ne nyúljon hozzá azokhoz a tárgyakhoz, amelyekhez a beteg hozzáért. Egy levegőt szívnak, akkor is együtt vannak, ha nem alszanak együtt.

A szex azonban nagyon sokat hozzátesz a stressz és a bezártság kezeléséhez. Ezért nagyon jó, ha csináljátok, amennyit csak lehet.

Ha friss a kapcsolat, mondd le a megbeszélt randevút!

Ha a szerelmeddel nem élsz együtt, akkor most nem igazán javasolt a találka. Ha a kapcsolat teljesen friss, ez nem a közelebbi ismerkedés időszaka lesz. Hangsúlyozottan vonatkozik ez a szexre. Az egyéjszakás kalandok ideje egy darabig lejárt, ahogy a randioldalak sem javasoltak.

Remélhetőleg minél előbb véget ér ez a rémálom, és újra lehet találkozni azzal, akivel szeretnél. Mivel sajnos tünetmentesen is lehet koronavírus-fertőzésed, jobb, ha nem találkozol senkivel, amíg nem tartunk a dolog végén. Egy-két hónap még nem a világ vége, de sokkal többet veszíthetsz, ha megszeged a karantént, mint, ha otthon maradsz, és szépen kivárod, míg újra minden biztonságos lesz.

Igen, nagyon nehéz, ha épp egy új szerelem van a láthatáron. Ilyenkor minden olyan gyorsan történik, azaz csak történne. A szerelem elsöprő, és nem könnyű ilyenkor megálljt parancsolni az érzéseknek. Emailezzetek, chateljetek egymással, így nagyon jól megismerkedhettek, feltárhatjátok egymásnak a lelketek legmélyét.

Amikor pedig a járvány véget ér, sokkal mélyebb érzésekkel indulhattok neki a testi ismerkedésnek. Szabadon, még szerelmesebben…


Ligeti Anna


Feromonok, a néma szexuális jelek
Feromonok, a néma szexuális jelek
Hűség? Mi az?
Hűség? Mi az?
Az első szerelem egy életre szóló emlék
Az első szerelem egy életre szóló emlék
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.