intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha egy napra nő lehetnék

Ha egy napra nő lehetnék

Egy kerti sütögetés alkalmával beszélgettem az egyik barátommal arról, hogy milyen jó lenne pasinak lenni. Semmi gondjuk, nem menstruálnak, nincs rajtuk (annyira) a gyereknevelés minden felelőssége, stb., stb. Szerinte viszont nekünk, nőknek sokkal jobb. El is mondta, mi az az 5 dolog, amit feltétlenül kipróbálna, ha  egy napra nő lehetne.

Ha egy napra nő lehetnék

Csajos nap

„Ez számunkra teljesen értelmezhetetlen dolog. Elmentek pénzt költeni olyan dolgokra, amelyeket aztán nem viseltek soha. A szekrény mélyén gyűlnek a cuccok. Mégis ez az apropó a találkozásra. Plázázás, butikozás, minden ilyesmi. És ezt élvezitek is. Kipróbálnám, hogy mi ebben a jó.”

Sírni bárhol, bármikor

„Mi, férfiak nem engedhetjük meg magunknak, hogy eluralkodjanak rajtunk az érzelmeink. Persze a nyitott társadalom nagyon elfogadó, így azt hangoztatja mindenki, hogy egy férfi is nyugodtan sírhat, nem lesz gáz. De, gáz lesz. Képzeld csak el, hogy a bevásárlóközpontban jön veled szembe egy férfi, aki sír. Micsoda? Anyámasszony katonája. Anyuci pici fia. Én azért kipróbálnám, hogy milyen lehet az, amikor megengeded magadnak, hogy elsírd a bánatod, amikor és ahol csak akarod.”

Szex

„Általában domináns vagyok a szexben, szeretem, ha én irányítok. Ez bejön a feleségemnek, nem szokott panaszkodni (és persze az előtte lévő barátnőim is mind elégedettek voltak). Én viszont kíváncsi vagyok, milyen érzés a szex nőként. Vajon ugyanolyan az orgazmus alatti érzés, mint nekünk, férfiaknak? Vagy egészen más? Ja, és a sorozatos gyönyörről ne is beszéljünk, ugye…”

Bársonyos bőr, csodás mellek

„Ha nő lennék, imádnám, hogy csodaszép a bőröm, nem kell naponta borotválkoznom ahhoz, hogy kimehessek emberek közé. A melleim gyönyörűek lennének, folyton kivágott cuccban járkálnék.

Női sportok

„Imádok focizni, meg úgy minden sportot. Ám nagyon kipróbálnám például a szinkronúszást, vagy a ritmikus gimnasztikát. A spárga gondolatától is összeszorul a … gyomrom. Szóval kipróbálnék minden olyan sportot, amit férfiként nincs lehetőségem.”

+1. Anyává válni, anyának lenni

„Ebbe a szülés is beletartozik. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lehet kihordani egy gyereket (jó, ez nem fér bele egy napba). Nem tudom elképzelni, hogy milyen, amikor mozog a hasadban valaki. Tiszta sci-fi, mégis nagyon vonzó. A szülés számomra teljesen más dimenzió. Amikor a feleségem szült, és én csak ott voltam mellette, átéreztem a fájdalmát, de nem tudtam segíteni. Olyan jó lenne érezni, hogy milyen a szülés, még akkor is, ha nagy a fájdalom. Amikor kibújt a fiunk, a feleségem arcát elöntötte a végtelen szeretet, ugyanakkor megkönnyebbült, hogy mindennek vége. Ez a kettősség elképesztő energiákat szabadít fel. Na, itt sírtam – férfi létemre. Ezt átélném szívesen.”

 Ligeti Anna


Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.