intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Gondoltad volna, hogy a pasik – bár sokat gondolnak rá – nem az orgazmus miatt szeretik annyira a szexet. Megkérdeztünk 6 férfit, hogy nekik miért szuper a szex – érdekes válaszokat kaptunk.

Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)

Viktor (32)

„Imádom azt az érzést, amikor még nem hatoltam belé, de már majdnem ott tartunk. Már meztelenek vagyunk, és kényeztethetem kedvemre. Imádom, amikor vonaglik a teste, és csak arra vár, hogy az enyém legyen.”

Tamás (28)

„A legjobban azt a mozdulatot, és a hozzá kapcsolódó érzést szeretem, amikor épp behatolok. Annál csodálatosabb nincs, amikor a lány becsukja a szemét, mert érzi, hogy ott vagyok. Amikor elkezdünk mozogni, már szinte vissza kell tartanom az orgazmust, annyira felizgulok.”

András (40)

„Mindent imádok a szexben. A legjobb azonban a hódítás érzése. Az, amikor a hölgy benedvesedik az izgalom hatására. Amikor készen áll, és ezt a tudtomra is adja. Olyankor már alig bírok magammal.”

Bendegúz (25)

„A nők a legcsodálatosabb lények a Földön! Imádom minden rezdülésüket, és figyelek is minden pillanatban. A szexben az a legjobb, ahogy átadja magát nekem a szeretett nő. Ahogy érzem, hogy elernyed és összerándul a teste. Én szeretem úgy eljuttatni őt a csúcsra, hogy közben nem vagyok benne, csak nézem, és a kezemmel vagy a számmal elégítem ki. Lehet, hogy hülyeség, de engem totál felhúz a nő gyönyörének a látványa.”

Ármin (30)

„Már nős vagyok, és van egy hároméves kisfiam is, így sokszor kihívás úgy szexelni, hogy a gyerek ne hallja, ne jöjjön át, stb. Engem lázba hoz, ha érdekes, fura vagy extrém helyen szexelhetünk. Már elég sokféle helyszínen csináltuk, és nagyon fel tud húzni, ha gyorsan kell lezavarni egy menetet. Persze azt is imádom, ha otthon, az ágyban, nyugiban csinálhatjuk.”

Doma (42)

„A feleségem és én imádjuk egymást. Minden pillanatban kívánom őt, és a szexben nekem az a legjobb, ha neki jó. Imádom, amikor elmondja, hogy mit szeretne, mi teszi boldoggá. A suttogásától kész vagyok.”


A felfedezés öröme
A felfedezés öröme
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Hűtlenség gén?
Hűtlenség gén?
Kellemetlen szagok és fertőzések
Kellemetlen szagok és fertőzések
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.