intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak

5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak

Gondolkodtál már azon, hogy miért vannak olyan férfiak, akiknek nincs egy normális párkapcsolatuk? Mindig csak látszatkapcsolatokban élnek, azokban is felületesen, ám a lelkük mélyén ők is a biztos szerelemre, mély intimitásra vágynak.

Minden ember harmóniára törekszik, ilyen a természetünk. Mindenki ilyen. Azok is, akiknek valamiért nincs szerencséjük, és olyan párt választanak, aki átlép rajtuk. Mivel ezt nem akarják többször átélni, menekülnek az újbóli csalódás elől. Vágynak arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessenek valakivel, aki szereti és megbecsüli őket. Mivel azonban általában helytelen döntéseket hoznak párválasztás során, inkább egy maguk választotta álarc mögé bújnak. Ez az álarc lehet, hogy eltakarja a valódi személyiségüket, ám távolságot is teremt köztük és a nők közt.

A panaszkodó típus

Ő az, aki folyton siránkozik, hogy az élet milyen rosszul bánt vele. Már az első találkozás csak arról szól, hogy neki milyen poklot kellett megjárnia, milyen kétségbeesett, és, hogy biztos benne, hogy nem akarja újra átélni ezt a sok szörnyűséget. Szenvedései akár egy brazil szappanopera… mindenki őt akarja elpusztítani. Véleménye szerint minden nő ugyanolyan, így te megtisztelve érezheted magad, hogy egyáltalán szóba állt veled.

A flegma, akit valójában nem is érdekel az egész

Ha már itt vagy, elbeszélget (vagy tovább is megy) veled. Flegma és lenéző, nem igazán kellemes társaság. Nagyon hosszú idő kellene ahhoz, hogy kiismerd, de ez a flegma stílusa miatt nem igazán kivitelezhető. A lelke mélyén azonban abban bízik, hogy egyszer valaki őt is a belső értékei alapján ítéli majd meg.

A nagyszájú, aki már ezerszer csalódott

Sebzett lelkű férfi, aki azonban ezt azzal próbálja leplezni, hogy folyamatosan szidja a nőket, azokat is, akik vele voltak, és a többieket is. Azt mutatja, hogy sokkal többet ér egy nőnél, soha nem kezdeményez, nem teszi meg az első lépést, hanem inkább elvárja ezt a nőktől. Amint valaki közeledik hozzá, keresetlen szavakkal pattintja le. Ennek ellenére arra vágyik, hogy legyen egy tökéletes társa, két gyereke, és boldogsága…

A nagyotmondó sztorikirály

Ő az, akinek már előtted száz nője volt, mindegyik fantasztikus szépségű szexistennő volt, és neki nem is volt velük nehéz dolga. Bármit megengedhet magának, és mindenről van egy-egy története, amelyeket előszeretettel mesél is. A nők számára nem értékesek, van belőlük épp elég, legalábbis ezt mutatja mindenki felé. Belül azonban neki sincs más vágya, csak boldognak lenni. Valójában nagyon nehéz dolga van, mert azonnal elriaszt magától mindenkit.

Aki olyat keres, mint az anyukája

Kicsit ugyan kilóg a sorból, de ez is egy olyan szerep, amit a férfiak egy része a csalódás elkerülése miatt választ. Mivel olyan sokszor trafált mellé a szerelemben, úgy véli, az az egyetlen esélye, ha olyan nőt próbál találni, aki hasonlít az anyukájára – azzal nem tévedhet nagyot. De ez csak illúzió. Olyan nőt nem talál, aki mindenben olyan, amilyenre vágyik, épp ezért még többet csalódik.

Társat találni sosem könnyű, mindenki átesik közben sok-sok csalódáson. Az élet azonban bebizonyította már számtalanszor, hogy az a legjobb, ha felvállaljuk magunkat, így talán előbb-utóbb megtaláljuk a szerelmet.


Tarjáni Rita


Szex a tilosban
Szex a tilosban
Szex útján terjedő betegségek
Szex útján terjedő betegségek
Kellemetlen szagok és fertőzések
Kellemetlen szagok és fertőzések
6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
6 szexhiba, amit lehet, hogy te is elkövettél már
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.