intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A magabiztos nők és a szex

A magabiztos nők és a szex

A szex mindenki számára kielégítő – kéne, hogy legyen. Sokszor azonban a nők nem kapják meg, amit akarnak, és sokan nem is tesznek ezellen semmit. Egy magabiztos nőnek elvárásai vannak, legalább azt vissza szeretné kapni, amit ő nyújt partnerének. Ha te magabiztosnak, öntudatosnak tartod magad, bizonyára ez az 5 dolog nagyon fontos számodra.

1.   Magabiztos vagy, ha a külsődről van szó

Sosem kételkedsz abban, hogy tetszel a partnerednek, hiszen elfogadod önmagad, és ez sugárzik rólad. Jó, ha tudod, ez a magabiztosság tetszik a férfiaknak, szívesen randiznak olyan nővel, aki tisztában van a saját előnyeivel.

2.   Az intimitás nagyon fontos

A magabiztosság nem azt jelenti, hogy valaki hideg és nincs szüksége gyengédségre. Az intimitás minden kapcsolatban kulcsszerepet tölt be. Jó, ha a férfi tisztában van azzal, hogy a nőnek mire van szüksége. Az együttlét után minden nő szereti, ha egy kicsit kényeztetik, törődnek vele. Az intimitás a szexuális aktus előtt, alatt és utána is sokat segít a kapcsolat elmélyítésén.

3.   A saját gyönyöröd épp ugyanolyan lényeges, mint a partneredé

Sok nő nem jut el a csúcsra szeretkezéskor – és ebbe bele is törődik. Az a nő azonban, aki kellőképp magabiztos, nem hagyja, hogy a partnere ne elégítse ki, egyszerűen kiáll magáért. No, nem erőszakosan, de szép lassan rávezeti a férfit, mit tegyen. Az orgazmus mindenkinek, mindkét félnek „jár” a szeretkezés alkalmával.

a-magabiztos-nok-es-a-szex2

4.   Ha kell, kimondod: „Nem!”

Nem félsz nemet mondani. Ezen a férfiak még mindig meg tudnak lepődni. Egy magabiztos nő azonban nem fél attól, hogy a következmények milyen hatással vannak a későbbiekre. Felvállalja a véleményét. Ha te nemet mondasz szex közben valamire, akkor azt nagyon komolyan kell vennie a partnerednek.

5.   A védekezés kulcsfontosságú számodra

A magabiztos és tudatos nő számára nem kérdés, hogy a fogamzásgátlás terén hosszú távon gondolkodik. Hosszú kapcsolatban és egyéjszakás kalandok során is fontos számodra, hogy védekezz, és ezt a férfiaknak is el kell fogadnia. A biztonságos szex kulcsfontosságú kérdés, ebben nem tűrsz ellentmondást. Ma már nagyon sokféle módszer közül választhatsz, és ezzel tisztában is vagy. Tudatosan döntesz a kérdésben.

 

Ligeti Anna


A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
A csillagok is neked teremtették – ilyen pasi kell neked a horoszkópod szerint
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Légy formabontó most karácsonykor!
Légy formabontó most karácsonykor!
Mitől lesz csábító a csábító?
Mitől lesz csábító a csábító?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.