intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 okos tanács a barátnődtől

5 okos tanács a barátnődtől

Egy jó barátnő a bajban ismerszik meg. Ha úgy érzed, az utóbbi időben túlságosan kimerültél, és minden kicsúszik a kezedből, csak hívd fel a legjobb barátnőd, hátha az ő tanácsai segítenek magad mögött hagyni a stresszt és a bizonytalanságot.

5 okos tanács a barátnődtől

Sokszor futunk bele abba életünk folyamán, hogy a stressz, a kimerültség felülkerekedik, és átveszi az irányítást a mindennapok felett. Hogy ezt elkerüld, olvass tovább, most mi leszünk a legjobb barátnőd. Szeretnénk neked néhány tanácsot adni arra az esetre, ha már nem látod a fényt az alagút végén, és azt érzed, az érzelmeid kezdenek elfogyni.

5 okos tanács a barátnődtől

1. Soha ne akarj másnak látszani

Az „add önmagad” kifejezést már bizonyára nem először hallod, olvasod. Minden energiádat felemésztheti, ha azon aggódsz, hogy egy álarc mögé bújva másvalakinek akarj látszani. Inkább tedd le ezt a terhet, és alakítsd ki a saját stílusod. Akkor lehetsz mások számára is vonzó személyiség, ha megtanulod szeretni önmagad. Ha azonban folyton azon fáradozol, hogy önmagad elrejtsd, egyszer belefáradsz, és akkor minden borul.

2. Légy őszinte mindig, mindenkivel

Még akkor is, ha ezzel esetleg hátrányba kerülsz, vagy megbántasz valakit. Nem kell kíméletlennek lenni, de így lehetsz abban biztos, hogy soha nem keveredsz bele a kis hazugságokba. Nagyon nehéz, de meg lehet tanulni nemet mondani, ha valamit nem szeretnél, nincs kedved, vagy nem értesz vele egyet.

3. Néha légy te az első

Most menj, és nézz a tükörbe! Ugye, hogy érdemes önmagaddal is foglalkoznod, nem csak másokkal? Kezdj tiszta lappal, és állj ki magadért mindig. Csak akkor vívhatod ki mások tiszteletét, ha érzékelik, hogy magadat is tiszteled annyira, mint őket.

4. Legyenek céljaid

A határozott ember mindig jobb benyomást tesz másokra, mint egy határozatlan, bizonytalan, célok nélküli. Akinek nincsenek céljai, annak nincs önbizalma sem. Nem bízik magában annyira, hogy feltételezzék saját magukról, hogy bármire is képesek. Ne hagyd magad, tűzz ki célokat és hozz döntéseket.

5. Kerüld azokat, akik nem tesznek hozzá az életedhez

Mondhatnánk úgy is, hogy óvakodj azoktól az emberektől, akik elszívják az energiád. Ismerd fel, hogy kik a barátok, és kik azok, akik esetleg érdekből vannak melletted. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, és nem is kell. Ez egy folyamat, amíg megtanulod az embereket megismerni, de hosszú távon előnyödre válik.


Kérdések a szexről - Íme, a top 10
Kérdések a szexről - Íme, a top 10
A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban
A nők vágyai 20, 30 és 40 éves korban
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.