intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha a nő boldog, mindenki boldog

Ha a nő boldog, mindenki boldog

Egy kapcsolatban a két ember boldogsága függ egymástól. Az igazi szeretetteljes együttélésben csak akkor érzi jól magát mindkét fél, ha boldognak látja a másikat. Kifejezetten igaz ez a nőkre. Egy nő akkor tud igazán kiteljesedni, ha biztonságban érzi magát a férfi mellett.

Mi a férfi feladata?

Az életfeladata mindenkinek más – természetesen. Azonban egy valami biztos, és ez általánosságban is igaz: a férfi az a kapcsolatban, aki vezet, aki meghatározza az irányt. A nő akkor tudja őt jó szívvel követni, ha rá meri bízni magát a férfira. Ez a biztonságérzet nagyon fontos minden nőnek. Az együttélés másik fontos hozzávalója, amit a férfinak kell megadnia, az a tisztelet. Tisztelnie kell a nőt, hiszen az csak így lesz igazán az övé lélekben is, csak így bízhat igazán a férfiban, ha érzi a tiszteletet, a szeretet egy igen fontos formáját.

Mi kell a nőnek?

Megbízható férfi. Erre a típusra vágyik minden nő. Nem akarnak hiteltelen, hazug, szavahihetőségében megkérdőjelezhető férfival élni. Egy nőnek az kell, hogy a férfiban meg lehessen bízni, kiegyensúlyozottságot, érzelmi biztonságot adjon. Ez az alapja annak, hogy a nő úgy érezze, jó helyen van.

Ha ezek nincsenek, nem áll a nő mögött az érzelmi biztonságot nyújtó, megbízható férfi, a nő elbizonytalanodik, kiegyensúlyozatlanná, csalódottá, önbizalomhiányossá válik.

Kialakul a hiányérzet, amit próbál magában elnyomni, és folyton azt mondogatja magának, hogy minden jó így is. Jó egyedül is, mert meg tud állni a saját lábán.

A nő abban a kapcsolatban lehet igazán boldog, amelyben a férfi támaszt jelent, biztonságot. Abban a kapcsolatban, amely egyensúlyban van. A nő akkor igazán boldog, ha érzi, hogy szeretik. Ha pedig a nő boldog, akkor a férfi is boldog, hiszen elérte a célját.

Ha a nő boldog a kapcsolatban, akkor nem emészti fel az energiáját a sajnálkozás és az önmunka, hanem minden erejével azért van, hogy a családja, a párja jól érezze magát. Ebből pedig az következik, hogy egy kapcsolat milyenségét erősen meghatározza az, hogy a nő hogyan érzi magát benne.

Ami felboríthatja ezt

A legtöbb nő életének egyik legfontosabb állomása az anyaság. Vágynak rá, szeretnek anyává válni, gondoskodni egy pici lényről, aki a legfontosabb ember lesz az életükben. Vannak azonban olyan nők, akik egész életükben megmaradnak anyának, és nem tudnak többé nők lenni. Mindenkiről anyaként gondolkodnak és így is gondoskodnak róluk. Az egész családra érvényes ez, a férjükre is. Innen nagyon nehéz visszakanyarodni a nő-höz. Ahhoz a nőhöz, aki szenvedélyre sarkallta a férfit, aki vágyat ébresztett benne, aki nemcsak anya, hanem szerető is egyben. A férfinak segítenie kell a nőt abban, hogy visszataláljon ehhez az énhez, miközben képes anya is maradni. Ez fontos dolog egy kapcsolatban,  mert ha megreked a nő, és nem képes kikecmeregni ebből, az boríthatja a kapcsolat egyik fontos pillérét, a szexualitást. Az érzések is átalakulnak, így a egész kapcsolat elveszíti azokat a színeket, amelyeket a két ember együtt kevert ki a palettán.

 

Komáromi Csenge


Tények a női mellekről
Tények a női mellekről
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A nemi úton terjedő betegségekről
A nemi úton terjedő betegségekről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.