intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ami igazán fontos karácsonykor – Az együtt töltött idő

Ami igazán fontos karácsonykor – Az együtt töltött idő

A karácsony szó hallatán sokaknak az első, ami eszébe jut, az ajándék. Természetes, hogy jó adni és kapni is, de mit? A hatvanhatodik nyakkendő és a huszonötödik nyaklánc, vagy bármi más fizikai ajándék nem olyan személyes, mint az, ha magadból adsz a szerelmednek. Egy kis időt…

Ez a szeretet ünnepe

Igen, a szereteté, nem a látszaté. Ilyenkor sokan rohangálnak, olyan rokonokhoz és ismerősökhöz mennek, akikkel az év többi részében nem is találkoznak. De nézd mindennek a jó oldalát. Ha vannak is ilyen látogatások, kötelező körök, akkor is a szereteté a főszerep. Lehetsz együtt azzal, akit szeretsz.

Az ajándék legyen igazán személyes

Nem kell sok pénzt költeni arra, hogy a szerelmednek örömöt okozz. Adj neki valami olyat, aminek tényleg nagyon fog örülni, mert tőled jön, esetleg saját kezűleg készítetted.

Legjobb, ha megpróbálsz több időt tölteni a szerelmeddel. Mi kell ehhez? Először is lassíts le. Az senkinek sem jó, ha a karácsonyi készülődés tele van feszültséggel, stresszel.

Készüljetek együtt, lassan.

Süssetek mézeskalácsot, vagy próbáljatok ki valami bonyolultabb receptet, ha szerettek sütni-főzni. Kóstoljátok végig a karácsonyi menüt már előbb, hogy minden szuper legyen, ha az asztalra kerül Szenteste. A közös főzés mindig jó szórakozás.

Készítsetek dekorációt, adventi koszorút, bármit, ami ráhangol az ünnepre.

Nézegessetek régi karácsonyi fotókat

A családi fényképalbumok biztos rejtenek néhány kincset a gyerekkorotokból. Mindig jókat lehet derülni ezeken a képeken.

Mozizzatok. A karácsonyi filmeknek nincs párjuk

Igazából szerelem, Holiday, A Grincs és a jolly joker, a Reszkessetek betörők!

Ezeken kívül persze millió olyan film van, ami szuper választás, nem is a film a lényeg, hanem az együtt töltött idő, és az, hogy ezzel is ráhangolódtok a karácsonyra.

Karácsonyi zene is kell

Na, nem feltétlenül a Wham örökbecsűje, a Last Christmas a legmegfelelőbb választás, az már meglehetősen uncsi, de ha van kedvetek, hallgassatok néhány karácsonyi dallamot.

Intim pillanatok, hosszú együttlétek

A karácsonyi szünet nem csak karácsonyozásra jó. Hozzá tartoznak a hosszúra nyúlt esték, azok az intim pillanatok, amelyek végül megmaradnak az egészből. Az öröm pillanatai.

Persze itt nemcsak a családi és baráti együttlétekre gondolunk, hanem azokra, amelyeket csak kettesben tölthettek el. Nyújtsátok hosszúra az éjszakákat, ne keljetek fel az ágyból, ha nem akartok, adjatok egymásnak sok-sok időt a szerelem megélésére.


Ligeti Anna

 


Mi a szerelem?
Mi a szerelem?
Szex útján terjedő betegségek
Szex útján terjedő betegségek
5 ok, amiért egy férfi nemet mondhat a szexre
5 ok, amiért egy férfi nemet mondhat a szexre
„Azt mondta, az én hibám, hogy rossz a szex!”
„Azt mondta, az én hibám, hogy rossz a szex!”
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.