intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Ikrek jegyű férfival

Élet egy Ikrek jegyű férfival

Sokoldalú társ, de nem könnyű vele. Ellentétes személyiség, és eléggé nyugtalan, ami nem egyszerűsíti le a vele való együttélést. Nem szereti a tötymörgést, a gyors megoldásokat hajtja mindenben. Ha vele kezdesz, résen kell lenned, mert nem igazán tűri, ha egy nő uralkodni próbál a kapcsolatban.

Élet egy Ikrek jegyű férfival

Belső kettősség jellemzi, nagyon nyitott, könnyen barátkozik, ám nem bírja a kötöttségeket és a lekötöttségeket sem. Logikus gondolkodású ember, aki nagyon könnyen tanul, a tudásvágya határtalan. Mindent meg is tesz azért, hogy az általa áhított tudást megszerezze. Szeret utazni, kalandokban részt venni.

Nem bírja, ha kudarcot vall. Ha ez előfordul, nagyon lehangolttá válik, és nehéz ebből az állapotból kimozdítani. Folyton mozgásban van, sajnálja az időt pazarolni, a napi 24 óra kevés neki arra, hogy terveit megvalósítsa. Ennek köszönhetően gyakran fáradt és szüksége van a pihenőre. Igazi vezető típus, általában az eszével kompenzálja esetleges fizikai gyengeségeit, így felülkerekedik a problémákon. Mások is elismerik. Az intelligenciája páratlan, azonban pont emiatt nem viseli jól, ha nem sikerül neki valami – könnyen válhat depresszióssá.

Ha romantikus, szerelmes típus vagy, akkor az Ikrek férfit imádni fogod, mert ő az a jegy, aki állandóan szerelmes, imádja az intim pillanatokat. Ezek megteremtésében is élen jár, nagyon jó ötletei vannak. Vele nem rutinszerű egyetlen randi vagy együttlét sem. Mindig képes megújulni. Mivel szereti a változatosságot, a hűség nem tartozik az erényei közé.

Olyan, mintha két ember lakozna benne, akik lehetnek teljesen különböző személyiségek is. Ez a kettősség sokszor nyugtalanító, nem találja a helyét abban, amit csinál, ezért belekezd valami újba. Ez elég gyakran előfordul. Így csak akkor kezdj egy Ikrek jegyű férfival, ha tolerálni tudod.

Amíg vele vagy, az soha nem unalmas, nagyon szellemes, szórakoztató ember. Titokzatos, vonzó és izgalmas.

Ő a szavak embere, mindig tudja, mit kell mondani. Könnyen leveszi a nőket a lábukról. Nem képes elviselni az olyan partnert, aki nem „ér fel hozzá” intelligenciában, szellemi kvalitásban.

Nem nagyon veti meg a lábát egyetlen nő mellett sem, hiszen szerinte bármikor jöhet egy helyzet, ami miatt fel kell adnia a jelent, és új utat keresni. Ha nem tudod elviselni a hangulatváltozásait, a sokszor gyerekes viselkedését, azt, hogy mindenben az újat, az izgalmasat keresi, akkor lehet, hogy nem ő a számodra megfelelő férfi.


Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Több tanulás, kevesebb szex – ezek a mai fiatalok
Több tanulás, kevesebb szex – ezek a mai fiatalok
Már megint miről  fantáziálsz? - A leggyakoribb női  szexuális fantáziák
Már megint miről fantáziálsz? - A leggyakoribb női szexuális fantáziák
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.