intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Reggeli capriccio – 1. rész

Reggeli capriccio – 1. rész

Reggel 6 óra, ébreszt a telefonom. Vár a zuhany, friss, könnyű érzések. Alig várom az indulást. Ma egyedül reggelizem, ez az én napom.

A közeli kávézóban letelepszem egy asztalhoz, és frissen facsart narancslét, kávét, croissant-t és narancs dzsemet rendelek. Mint egy francia filmben. Kicsit sztereotíp, tudom, de olyan jól esik csak úgy üldögélni, reggelizni, olvasni az épp aktuális szépirodalmat, most épp Tóth Árpád-verseket.

Persze nem sokáig tudok csak úgy, üldögélni. Száz meg száz gondolat rohan meg azonnal. Minden ember egy-egy történet számomra. Vajon az a nő, a másik asztalnál miért olyan szomorú? Boldogtalan talán? Vagy felfedeztek nála valamilyen gyógyíthatatlan betegséget, és most fogalma sincs, mitévő legyen? És az a férfi ott, átellenben, a kis tacskóval? Vajon miért felemás a zoknija? Az öltözéke többi része kifinomult, elegáns. Talán hirtelen maradt egyedül ebben az életben, és nincs, aki kikészítse az aznapi zoknit, inget, pantallót. Az arca rezzenéstelen, leül a padra, és előveszi a napi újságot. Bizonyára évtizedek óta ezt olvassa, minden a megszokott körülötte. Talán még a pad is az, ahova mindig leül. Csak a zoknik… azok mondják el szomorú történetét.

És a lány? Aki folyton az óráját bámulja a buszmegállóban. Talán a busz miatt – logikus lenne. Ó, de nem! Itt van, megérkezett a fiú. Egy csokor törökszekfű van nála. Csodás színe van a bokrétának. A lány arca felderül, és forró csókban forrnak össze. Megérkezik a busz, és a két hátizsákos fiatal felszáll.

Dzsemet kenek a croissant-omra, nagyon finom. Leeszem a blúzom, mert másra figyelek. Egy pillanatra átvillan az agyamon, hogy haza kell majd ugranom valami más öltözékért, így nem mehetek tovább. De ez a gondolat egy pillanat csupán. A szomorú hölgy ugyanis kortyol egyet a kávéscsészéből, fizet, és lassan a kijárat felé indul. Törölgeti az arcát, sír. Biztos valami súlyos dolog történt vele, szeretném megvigasztalni.

Egy férfi lép be az ajtón. Sportosan elegáns, igen jóképű (én továbbra is a narancslekváros blúzban ülök). Felém néz, és leül a mellettem lévő asztalhoz. Feketekávét rendel. Nem kér bele semmit, se cukrot, se tejet. Feketén issza. Megigazítja a mandzsettáját. Minden tökéletes rajta. Egyre rosszabbul érzem magam a leevett blúzban. Olyan, mintha valami égetne ott, ahol van. A férfi rám néz, és elmosolyodik, biccent, én is idiótán mosolygok. Jaj, mint egy tizenéves! Gyorsan a könyvembe temetkezem, és megeszem a reggelim utolsó falatjait. Felhörpintem a kávét és a narancslét gyorsan. Nagyon rossz az ízük, így egymás után. Alig várom, hogy az utcán legyek, de ebben a pillanatban férfias illatot érzek. Nem tolakodó, hanem kellemes illatot. Tenger és frissen nyírt fű, erdő és egy kis keserű bergamott. A férfi az asztalomnál állt. Leülhetek? – kérdezte. Valószínűleg nem válaszoltam, mert még egyszer megkérdezte, hogy zavarna-e, ha ő most leülne. Bólintottam, hogy foglaljon helyet. A pincér áthozta a kávéját az én asztalomhoz. Olyan könnyed volt ez az ember, mint egy pitypang bóbitája. Semmi felesleges nem volt rajta vagy a viselkedésében. Harmóniát sugárzott. Maga egyszerűen gyönyörű! – mondta. Éreztem, hogy fülig pirulok, nem szoktam hozzá, hogy vadidegenek csak úgy megszólítanak, és ilyen … izéségeket mondanak.    

(folytatjuk)

Kovács-Hain Zsuzsa
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Kalandor szerelem
Kalandor szerelem
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Ezeket utáljuk mi férfiak az ágyban – 5 ilyen dolog is van
Ezeket utáljuk mi férfiak az ágyban – 5 ilyen dolog is van
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.