intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

15 dolog, amit el kell mondanom a lányaimnak

15 dolog, amit el kell mondanom a lányaimnak

Ketten vannak. Olyanok, mint ég és föld, tűz és víz. Imádnivalók, de a kiskamasz kor minden nyűgje most van a nyakunkban. Régóta érlelgetek magamban gondolatokat, amelyeket biztos, hogy el kell mondanom nekik, hogy biztos legyek abban, felvérteztem őket az élethez.

 15 dolog, amit el kell mondanom a lányaimnak

 1. Merjetek nemet mondani, nem lehet mindig mindent megcsinálni, csak azért, mert féltek, hogy mi lesz, ha nemet mondotok.
 1. Vegyetek példát a nagymamáitokról. Sokkal többet tudnak az életről, mint én vagy apa. Bölcsek, és mindennél jobban szeretnek benneteket.
 1. A testvéred a legjobb barátod. Ő melletted lesz egész életedben, és nem pótolhatod senkivel. Egy ember szeretete sem lesz olyan erős irántad, mint a testvéredé. (Ez akkor is így van, ha pillanatnyilag meg tudnátok fojtani egymást egy kanál vízben.)
 1. Ne sajnálkozzatok. Senki sem érdemel sajnálatot. Együttérzést igen, de a sajnálat megalázó.
 1. Adni jó, és adni kell. Amikor nektek akad, legyen másnak is: hely az asztalnál, egy tál étel, jó szó és szeretet.
 1. A szerelem nem múlik el. Legalábbis nem nyomtalanul. Ha egyszer éreztétek valaki iránt, egész életetekben elkísér majd. Mindig emlékezni fogtok arra, milyen színű volt a szeme, vagy milyen volt az illata, a simogatása. Őrült dolog, de így van.
 1. A szem a lélek tükre. Közhely, de így igaz. Egy ember minden szándéka, múltja, jelene benne van a szemében, a tekintetében. Törekedjetek arra, hogy tiszta tekintetű emberekkel vegyétek körbe magatokat.
 1. Nem minden rossz, ami régi. Nem kell mindent eldobni, ha kicsit már zörög, kattog, kotyog. Igaz ez egy régi magnóra, vagy ugyanígy egy-egy emberi kapcsolatra is. Dolgozzatok azon, hogy megjavítsátok a dolgokat.
 1. Ha majd egyszer édesanyák lesztek, ti lesztek valakinek, vagy valakiknek az egyetlen, a pótolhatatlan. Ehhez a feladathoz fel kell nőni. Csak akkor vállaljátok, ha érzitek magatokban az életre szóló kötődés erejét. A világ legcsodásabb élménye, kalandja, de ugyanakkor óriási dolog egy másik életért is felelősnek lenni.
 1. Mindennek eljön a maga ideje. Ne siettessetek semmit, mert nem éri meg.
 1. Csak azzal az emberrel bújjatok ágyba, akit a lelketekkel is szerettek, nem csak a testetek vágyik rá. Ez komoly.
 1. Alkossatok! Az ember sokféleképpen kifejezheti önmagát. Ne féljetek papírra vetni a gondolataitokat, vagy verseket írni, festeni, rajzolni, vagy bármit csinálni, amihez kedvetek van. A haladó gondolatok nem maradhatnak a fejetek egy-egy fiókjában.
 1. Álljatok ki magatokért mindig, minden helyzetben! Ez az egyik legfontosabb tanácsom. Csak az az ember ér valamit, aki önmagáért képes kiállni, az az ember pedig, aki másért, nála gyengébbekért áll ki, sokkal többet ér, mint azok, akik ellen ki kellett állnia.
 1. „A félelem a sötét oldal kapuja.” Ez a mondat az egyik kedvencetekből, a Star Warsból van. Yoda mondja Anakinnak. Most én mondom nektek (a vén Yoda… haha). Soha ne féljetek semmitől, mert ez eltérít a valódi célotoktól. Ha mégis meginogtok, kapaszkodjatok a szeretteitekbe.
 1. És az utolsó… Én mindig ott leszek, ha kellek. De csak akkor. Szárnyaljatok!

Kovács-Hain Zsuzsa


A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
Fedezd fel a szerepjátékokat
Fedezd fel a szerepjátékokat
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.