intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 lépés a szexi hálószobáért

5 lépés a szexi hálószobáért

A hálószobában uralkodó hangulat igencsak meghatározza a szexuális együttlétek hangulatát. Egy nem túl kellemes térben a szeretkezés sem esik olyan jól. Ha ezt a helyet használod dolgozószobaként, itt csekkolod az e-mailjeidet, itt írsz árajánlatot a vevőidnek, vagy itt nézel TV-t, biztos lehetsz benne, hogy szex közben sem tudod elengedni magad. Ám nem kell hagynod, hogy ezek a romantikagyilkosok tönkretegyék a hangulatot. Néhány egyszerű tipp és módosítás kell csupán, hogy a hálószoba egy olyan hellyé változzon, ahol a varázslat megtörténik.

5 lépés a szexi hálószobáért

1. A hálószoba legyen egy „Ne zavarjanak” zóna

A magánszféra védelme kulcsfontosságú. Biztosan te sem szereted, ha valaki folyton ott sertepertél a hálószobád körül, főleg akkor, ha együtt szeretnél lenni a partnereddel. Nehéz megteremteni a pillanatot, ha úgy érzed, hogy mások a házban hallanak benneteket. Tedd az ajtót zárhatóvá, és tégy egy szőnyeget az ágy lábai alá, ez felfogja a zajt.

2. Távolíts el minden zavaró tényezőt

Persze, hogy nagyon csábító egy szuper lapos képernyős TV a hálószoba falán. Ám tanulmányok azt mutatják, hogy azok a párok, akiknek a hálószobájában TV van, feleannyit szexelnek, mint azok a párok, akik nem tartanak TV-t a hálóban. A TV e mellett segít elaludni, ami szintén nem kedvez a szexnek. Ugyanígy a számítógép, az íróasztal és a kondigépek is zavarhatják a miliőt.

5 lépés a szexi hálószobáért

3. Vedd vissza a fényeket

A romantikus éttermekben halvány fények és félhomály uralkodik. Ez nem véletlen. A lágy megvilágítás segítségével meg lehet teremteni a romantikus hangulatot. A túl fényes csillár nem jó választás a hálószobába, inkább több kisméretű lámpást használj. Kipróbálhatsz színes (pl. rózsaszín) izzókat is.

4. Hangok és illatok

A szexi hangulatot nemcsak a hálószoba külsejével tudod megteremteni, hanem hangokkal és illatokkal is. Tegyél fel valamilyen zenét (halkan), használj illatos gyertyákat, így már kész is a romantikus, gyertyafényes hely, ahol szeretheted a partnered.

5. Hagyd a stresszt az ajtón kívül

Hozz létre egy stresszmentes szobát. Használj szexuálisan támogató színeket, mint például a halványlila, a piros, a fűszeres narancs. Ezek a színek segítenek abban, hogy a napod alatt összegyűlt stresszt sikerüljön a szobán kívül letenned, és bent csak egymásra koncentrálhassatok.

Kövess minket a Facebookon is. Mondd el véleményed.


Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
Ezért szívódnak fel szex után a férfiak
Amikor a pasi csókol..
Amikor a pasi csókol..
Ki kezdeményezze a szexet?
Ki kezdeményezze a szexet?
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.