intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A kapcsolatok vámpírjai – Nők, akik a foglalt pasikra buknak

A kapcsolatok vámpírjai – Nők, akik a foglalt pasikra buknak

Ha a te életedben nem is fenyeget ez a veszély, biztosan hallottál már olyan párról vagy ismersz olyanokat, ahol egy harmadik személy, egy nő tette tönkre a kapcsolatot. Legtöbbször csak ennyit akarnak, megszerezni a nős, foglalt férfit, aztán továbbállnak. Ugye benned is megfogalmazódik a kérdés: Mire volt ez jó?

A barátnőm, Dia épp egy mélypontot élt meg a házasságában. Valahogy egy kicsit kiüresedtek az érzelmek köztük a férjével, és Dia nagyon egyedül érezte magát. A férje, Kristóf egy nap nagyon feldobva jött haza, fura volt az egész, hiszen nemrég még a depresszió közelében volt. Hamar kiderült, hogy a nagy öröm hátterében egy másik nő áll, Kristóf volt kolléganője, akivel egy céges bulin találkoztak újra, három hónappal ezelőtt.

A nő kicsit fiatalabb volt Diánál, és gyönyörű. Dia azt mondta, olyan volt, mintha egy modell és egy angyal keveréke lett volna. Tudta, hogy a nő külsejével nem versenyezhet. Kristóf hamarosan elköltözött, mondván, hogy az új szerelem nem várhat, a szívére kell hallgatnia. Dia egyedül maradt a lakásban. Hosszú időbe telt, mire összeszedte magát, hónapokba. Egyszer aztán kopogtak, és az ajtóban ott állt Kristóf. A nő elhagyta, és vissza akart jönni Diához. Most egy köztes állapotban vannak, Dia nem engedte vissza a férjét. Folyton csak azt kérdezgeti, hogy ez az egész mire volt jó…

Azokat a nőket, akik egy nős férfira nyomulnak rá, több dolog vezérelheti. Egyrészt imádnak versengeni, ez a lételemük, így felvillanyozza őket, ha egy másik nőt, a feleséget vagy a barátnőt kell legyőzniük, és így megszerezni a férfit – még, ha csak egy rövid időre is. Valamilyen határtalan motivációt találnak abban, hogy versenyezniük kell egy másik nő párjáért. Sokan semmitől sem riadnak vissza, hogy megszerezzék a férfit. Így volt ezzel Kristóf szeretője is. Odáig merészkedett, hogy amikor kiderült a dolog, telefonon zaklatta Diát, hogy mondjon le Kristófról. Nem érdekelte az sem, hogy erről Kristóf mit gondol, vagy az, hogy Dia és Kristóf gyereke, Misi megsínyli-e a történteket.

Dia és Kristóf története nem egyedi, rengeteg ilyen van. A szeretők semmitől sem riadnak vissza. Akár nyíltan is közelednek a kiszemelt férfihoz, nem érdekli őket a feleség vagy barátnő reakciója, érzései. Telefonon, a közösségi oldalakon, mindenhol ott vannak, egyszerűen nem hagyják, hogy feledésbe merüljenek. Bizonyítékot akarnak minden pillanatban arra, hogy bárkit megkaphatnak, akit akarnak, még olyan embert is, akinek családja van. A komoly kapcsolatra való igényük csak addig létezik, míg nem kapják meg a férfit. Legtöbbször nem kapcsolódnak érzelmek a dologhoz, csak el akarják érni az áhított célt, ami nem is olyan érdekes már, ha elérte.

Így viszont esélyük sincs egy normális párkapcsolatra, csak vergődnek egyik foglalt férfitól a másikig. Ahogy Dia, úgy a többi feleség és barátnő is nagy döntés elé kerül akkor, amikor a férfi, akit évekig szerettek, visszatér hozzájuk… mert többnyire visszatérnek, és ott is akarnak maradni. De mi a garancia arra, hogy nem jön egy másik kapcsolatvámpír, aki ki akarja szívni a kapcsolat vérét? Nehéz ilyenkor nemet mondani, és még nehezebb becsukni azt a bizonyos ajtót, de a legnehezebb elgondolkodni, és kinyitni azt újra.

 

Komáromi Csenge


Az őszinteség szex közben is fontos
Az őszinteség szex közben is fontos
5+1 egészséges érv a szex mellett
5+1 egészséges érv a szex mellett
Ne szexszel akarj békülni!
Ne szexszel akarj békülni!
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.