intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor az érzelmek kissé halványulnak. Nem lesz mindig minden ugyanolyan, ez tény, de ha a szerelem elmúlik, sokat nem lehet tenni. De honnan tudhatod, hogy veszélyben a kapcsolatod, házasságod?

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni! 

  1. Kevesebb és már nem ugyanolyan a szexuális együttlét

Sokak szerint a szex egy olyan fontos tényező a kapcsolatban, amelyen akár az egész is múlhat. Érezheted, hogy már nem olyan nagy a vágy bennetek, elmúlt az a nagy szenvedély, és már kissé rutinszerűen hajtotok az orgazmusra. Lehet, hogy már nem érdekel, hogy a párodnak is jó-e a szex, a lényeg a saját kielégülésed, és ezzel ő is hasonlóképp van. Előfordulhat, hogy ennek az az oka, hogy már nem éreztek szerelmet egymás iránt.

  1. Nem beszélgettek olyan sokat, mint régen

Inkább viták, veszekedések vannak köztetek. Az intimitás hiánya a kommunikációban is érződik. Sajnos arra kell gondolnod, hogy elmúlt a szerelem, ha a napi beszélgetéseitek csak a mindennapos problémák megoldására koncentrálódnak. A viták néha kellenek, de ezekből kell kevesebbnek lenni, az intim kis beszélgetésekből pedig többnek. Ha felborul az egyensúly, baj van.

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

  1. Hajlandó lennél nyitott kapcsolatra

Ha úgy érzed, a pároddal akarsz lenni, de kipróbálnád a szexet valaki mással is, akkor valószínűleg nem szerelmet érzel iránta, hanem csak valamiféle szeretet van köztetek. Ha nem igazán érdekel, hogy ő kivel tölti az idejét, létesít-e valakivel szexuális kapcsolatot, esetleg beleszeretett-e valaki másba, akkor a kapcsolatnak valószínűleg az érzelmek szintjén vége.

  1. Már nem ő az első számodra

Amikor a partnered valamilyen közös programot kezdeményez, neked inkább az jár a fejedben, hogy a barátnőiddel szeretnél inkább együtt lenni, vagy anyukáddal, vagy mindegy, kivel, csak ne vele. Ez régebben biztos nem így volt! Ha most ezt érzed, akkor a szerelem már nincs a kapcsolatotokban, ez egyértelmű.

Mit tehetsz…

Mérlegre kell tenned, hogy mit érzel, mit gondolsz, hogyan vélekedsz a kapcsolatotokról. Muszáj, hogy tisztában légy önmagaddal, a saját vágyaiddal. Csak így tudsz egyértelmű válaszokat adni a partnered kérdéseire, és tisztázni az egész problémakört. Előfordulhat, hogy ő még szeretné megmenteni ezt az egészet, erre adj esélyt neki, ha te is úgy érzed, érdemes próbálkozni.

Ha kérdésed van a témáról, keress minket online rendelésünkön. Katt ide!

Ligeti Anna


Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szerelem
A szerelem
Három lépés, háromféle szerelem az Igaziig
Három lépés, háromféle szerelem az Igaziig
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.