intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor az érzelmek kissé halványulnak. Nem lesz mindig minden ugyanolyan, ez tény, de ha a szerelem elmúlik, sokat nem lehet tenni. De honnan tudhatod, hogy veszélyben a kapcsolatod, házasságod?

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni! 

  1. Kevesebb és már nem ugyanolyan a szexuális együttlét

Sokak szerint a szex egy olyan fontos tényező a kapcsolatban, amelyen akár az egész is múlhat. Érezheted, hogy már nem olyan nagy a vágy bennetek, elmúlt az a nagy szenvedély, és már kissé rutinszerűen hajtotok az orgazmusra. Lehet, hogy már nem érdekel, hogy a párodnak is jó-e a szex, a lényeg a saját kielégülésed, és ezzel ő is hasonlóképp van. Előfordulhat, hogy ennek az az oka, hogy már nem éreztek szerelmet egymás iránt.

  1. Nem beszélgettek olyan sokat, mint régen

Inkább viták, veszekedések vannak köztetek. Az intimitás hiánya a kommunikációban is érződik. Sajnos arra kell gondolnod, hogy elmúlt a szerelem, ha a napi beszélgetéseitek csak a mindennapos problémák megoldására koncentrálódnak. A viták néha kellenek, de ezekből kell kevesebbnek lenni, az intim kis beszélgetésekből pedig többnek. Ha felborul az egyensúly, baj van.

Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!

  1. Hajlandó lennél nyitott kapcsolatra

Ha úgy érzed, a pároddal akarsz lenni, de kipróbálnád a szexet valaki mással is, akkor valószínűleg nem szerelmet érzel iránta, hanem csak valamiféle szeretet van köztetek. Ha nem igazán érdekel, hogy ő kivel tölti az idejét, létesít-e valakivel szexuális kapcsolatot, esetleg beleszeretett-e valaki másba, akkor a kapcsolatnak valószínűleg az érzelmek szintjén vége.

  1. Már nem ő az első számodra

Amikor a partnered valamilyen közös programot kezdeményez, neked inkább az jár a fejedben, hogy a barátnőiddel szeretnél inkább együtt lenni, vagy anyukáddal, vagy mindegy, kivel, csak ne vele. Ez régebben biztos nem így volt! Ha most ezt érzed, akkor a szerelem már nincs a kapcsolatotokban, ez egyértelmű.

Mit tehetsz…

Mérlegre kell tenned, hogy mit érzel, mit gondolsz, hogyan vélekedsz a kapcsolatotokról. Muszáj, hogy tisztában légy önmagaddal, a saját vágyaiddal. Csak így tudsz egyértelmű válaszokat adni a partnered kérdéseire, és tisztázni az egész problémakört. Előfordulhat, hogy ő még szeretné megmenteni ezt az egészet, erre adj esélyt neki, ha te is úgy érzed, érdemes próbálkozni.

Ha kérdésed van a témáról, keress minket online rendelésünkön. Katt ide!

Ligeti Anna


Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Plátó, kérlek menj a fenébe!
Plátó, kérlek menj a fenébe!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.