intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Randitippek a két ünnep közti időszakra

Randitippek a két ünnep közti időszakra

Reméljük, a karácsony felejthetetlen volt számodra. Hogy a két ünnep között se unatkozzatok a kedveseddel, próbáljátok ki tippjeinket.

Randitippek a két ünnep közti időszakra

1. Korizzatok egyet

A Városligeti Műjégpálya tárt karokkal vár benneteket egészen február végéig. Nemcsak a korizás szuper program, hanem nagyon finom forralt borokat lehet megkóstolni. A jegyárakról és minden egyéb infóról itt tájékozódhatsz: https://www.mujegpalya.hu/hu

2. Táncoljatok együtt

A tánc nagyon erotikus élmény lehet, ha jól csinálja az ember. Ahhoz viszont meg is kell tanulni, ami pedig szuper közös program. Keressetek egy tánctanfolyamot, ami a két ünnep közt is rendelkezésre áll, és rajta! Salsázzatok, tangózzatok, vagy keringőzzetek egy jót.

Randitippek a két ünnep közti időszakra

3. Séta vagy utazás a télben

Akár piknikezni is lehet, ha nincs nagyon hideg. Menjetek fel a Normafához, vagy találjatok más úticélt. Magyarország gyönyörű, fedezzétek fel vonattal a legszebb tájakat. Az útiterv elkészítése is nagyon jó időtöltés még akkor is, ha utána nem keltek útra, csak tervezgettek.

4.  Forró csoki

Imádnivaló forró finomság, aminek nagyon sok elkészítési módja lehet. Mindenki a sajátját tartja a legjobbnak. Kísérletezzetek, hogy nektek melyik recept jön be leginkább. Bolondítsátok meg egy kis chilivel, téli fűszerekkel, vagy készítsetek fehércsokis verziót.

5. Csináljatok romantikus pikniket a nappaliban

Csodás dolog már maga a piknik is, de a nappaliban vacsorázni a kockás takarón még vicces is. Csináljatok egyszerű ennivalót, finom innivalókkal és csak beszélgessetek. Sok mindent megtudhattok egymásról, ha nem a tévé előtt ülve töltitek az estét.

6. Fürdés együtt

Nincs annál romantikusabb, mint amikor együtt fürdesz a szerelmeddel. Természetesen ennek általában az ágyban lesz vége, amit – gondoljuk – egyikőtök sem bán majd. Illatos olajokkal tegyétek még ellenállhatatlanabbá a fürdőzést.

7. Hajókázás a Dunán

A Duna minden évszakban csodálatos, és mindig más. Télen nagyon érdekes színei vannak. Keressetek egy hajóutat, és utazzatok a vén folyón. Nagyon romantikus, ha esti programot választotok, esetleg egy gyertyafényes vacsorával egybekötve.


Mennyi lehet az elegendő szex egy párkapcsolatban?
Mennyi lehet az elegendő szex egy párkapcsolatban?
3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz
3 + 1 kommunikációs szabály a jó kapcsolathoz
Így válassz tampont helyesen
Így válassz tampont helyesen
Kell a zuhany?
Kell a zuhany?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.