intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A külső nem minden, de nagyon sokat számít

A külső nem minden, de nagyon sokat számít

Ahogy a közhelyek általában nagy igazságok, az is igaz, hogy ha a belsőd szép, a külsőd is szép. Kutatások foglalkoznak azzal, hogy a férfiak számára nagyon fontos a vizualitás, a szemük elsőként a melleken, az arcon ragad meg. Ez talán elég is lenne a párválasztáshoz… de nem elég.

Mennyire fontos a külső?

Az első benyomás a külső alapján ér bennünket a másikról. Ennek okán persze, hogy fontos a külső. A figyelmét csak úgy tudjuk felkelteni, ha a megjelenésünk nőiességünket adja vissza, önazonosak vagyunk, és nem próbálunk meg másnak látszani. A férfiak egy párkapcsolatban sem mellőzik a vizualitást, tehát egész életünkben fontos, hogy törődjünk ezzel. Persze felmerül a nőkben, hogy vajon a férfiaknak csak a külső számít? Ez pont olyan kérdés, mint a férfiak részéről az, hogy a nők csak a pénzre buknak-e. Nem lehet általánosítani.

Az a nő, aki felismeri, miért fontos a külső ápoltság, az tudja kezelni saját nőiességét. Az a nő azonban, aki nem elégedett a külsejével, általában kifogásokkal él, miért nem változtat.

Ilyenkor kerülnek elő a „Ha így nem tetszem neki, akkor nem is érdekel!”,  „Fogadjon el így, ahogy vagyok!” „Ne akarjon megváltoztatni!”, „Miért? Ő hogy néz ki?” jellegű mondatok. Aki így gondolkodik, csak hárít és kifogásokat keres. Megadja magának az engedményt, amiért neki nem kell odafigyelnie magára, hiszen: „Folyamatosan fáradtnak érzem magam. Hogy tudnék így a külsőmmel törődni?”, „Van elég dolgom anélkül is, hogy folyamatosan tetszeni akarjak valakinek!”, „Nem vagyok már 18 éves!”, „Nem vagyok az a típus.”, „Elég elfoglaltság a gyerek/gyerekek. Kit izgat a külsőm?”

Persze, előfordulhat, hogy valami miatt tényleg nem tudunk változtatni a külső megjelenésünkön, de abban az esetben, ha megvan rá a lehetőségünk, de mégsem teszünk semmit, akkor magunknak hazudunk.

Minden bennünk dől el

Nem a külső hatások határoznak meg! Te magad vagy a saját változásod kulcsa. Ha ezt megérted, magabiztosabban tudsz a tükörbe nézni, és ez a magabiztosság kívül is meglátszik rajtad, ami bizony vonzó. A férfi elképzeli az előtte álló nőt meztelenül, de a kép azonnal szertefoszlik, ha a nőben nincs semmi érdekes. Ha nincs megfelelő kisugárzás, hiányzik a magabiztos fellépés, az önbizalom, akkor a belső szépség sincs a helyén. Ezáltal pedig a külső is csak egy pillanatig fogja érdekelni a férfit.

Ilyen egy vonzó nő

Az, aki vonzó a férfiak számára, soha nem egy szürke kisegér. És itt most nem a külsőre, hanem a nagy egészre gondolok. A vonzó nő tudja, mik az erősségei, és azokat hangsúlyozza. A vonzó nőnek tartása és önbizalma van, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy mit is akar a férfitól, mit vár az életétől. Harmónia. Ez a szó írja le leginkább a vonzó nőt. Test és lélek harmóniája, ami a férfi számára ellenállhatatlan.

Akkor azonban, ha a nő nincs tisztában önmagával, és még le is húzza saját magát a férfi előtt, az nem szimpatikus, inkább taszító.

A nő, aki tisztában van önmagával, nem erőlködik. Egyszerűen nem kell ezt tennie, mert a férfi számára úgy is ellenállhatatlan lesz, hogy nem is nagyon tesz semmit. A férfi tehetetlen a jelenlétében. Ehhez azonban az kell, hogy a nő minden belső értékét becsülje. Ezzel elfogadja azokat, az esetleges hibákkal együtt.

Ha ezen a fejlődési úton a nő keresztülmegy, akkor már mindegy lesz a férfinak, hogy a külső megjelenése valójában az ideálja-e, nem fogja érdekelni az a néhány kiló plusz vagy mínusz. Ahogy a tehetség is mindig utat tör magának, úgy a belső kisugárzás is.

 

Ligeti Anna


G-pont, a férfiak örömforrása
G-pont, a férfiak örömforrása
A Napra lehet nézni, de rád nem…
A Napra lehet nézni, de rád nem…
Kedves
Kedves
6 meglepő szexveszély
6 meglepő szexveszély
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.