intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Biztos már nagyon várod, hogy vége legyen a sulinak, lezáruljon a vizsgaidőszak, és beindulhasson a valódi buliszezon. A fesztiválok idén is egymást érik majd. Elengedhetetlen azonban, hogy mielőtt belevetnéd magad a féktelen szórakozásba, átgondolj néhány fontos dolgot.

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Rengeteget írtunk már a nem kívánt terhességről, annak következményeiről. A nemi úton terjedő betegségekről is sokat olvashatsz, ha oldalunkat böngészed. Sajnos azonban ezekről nem lehet eleget beszélni, fontos, hogy felkészülj a nyárra – és nem csak bulikellékekkel.

Mi legyen nálad feltétlenül?

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

1. Fogamzásgátló tabletta

Ha szedsz valamilyen fogamzásgátlót, semmiképp ne hagyd otthon!

Nagyon fontos, hogy a tablettát az előírások szerint szedd. Ha egy napot is kihagysz, a gyógyszer fogamzásgátló képessége nem garantálható. Mindenképp tedd a táskádba indulás előtt!

2. Gumi óvszer

A féktelen bulizás sokszor együtt jár azzal, hogy egyéjszakás kalandokba bonyolódhatsz. Még akkor is, ha most úgy gondolod, ez veled nem fordulhat elő, jobb az óvatosság. Tegyél a táskádba néhány óvszert is, ugyanis a szexuális úton terjedő betegségektől (amilyen a HIV, a szifilisz, a tripper, a herpesz, a gombás- és bakteriális fertőzések) ez véd a legjobban.

3. TAJ kártya

Bármi történhet! Soha semmiben nem lehetsz biztos, ezért jó, ha nálad van a TAJ kártyád. Ha ugyanis védekezés nélküli szexuális érintkezésen esel át, jobb, ha felíratsz esemény utáni tablettát. Ezt csak receptre adják, a recepthez pedig szükséges a TAJ számod is.

4. Mobiltelefon

Ezt úgysem hagyod otthon, de ha listát készítesz, akkor mindenképp kerüljön rá, és ellenőrizd, hogy valóban betetted-e a táskádba.

5. Telefontöltő

Ez már gyakrabban marad otthon, igaz? Pedig fontos, hogy a telefonodat mindig fel tudd tölteni. Ha bármi történik, akkor haza tudj szólni.

Amit szintén ne hagyj otthon:

A józan gondolkodásod és a hideg fejed. Most biztos elnevetted magad, hogy ekkora hülyeséget, hogy lehet írni, de hidd el, nagyobb szükséged lehet rá, mint bármikor. A bulikban ugyanis kevésbé gondolkodunk hideg fejjel, jobban belemegyünk olyasmibe is, amit esetleg nem akarunk, vagy máskor nem tennénk. Ne feledd, a pillanatnyi meggondolatlanság is kihathat az életedre, és mindent megváltoztathat.

Ha kérdésed van, keress bennünket bátran online rendelésünkön. Kérdezz, segítünk!


Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
Miért nem szexeltek? - 5 nő válaszolt
Kell a zuhany?
Kell a zuhany?
Szexi számok
Szexi számok
5 furcsaság a szexről – és az igazság
5 furcsaság a szexről – és az igazság
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.