intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Biztos már nagyon várod, hogy vége legyen a sulinak, lezáruljon a vizsgaidőszak, és beindulhasson a valódi buliszezon. A fesztiválok idén is egymást érik majd. Elengedhetetlen azonban, hogy mielőtt belevetnéd magad a féktelen szórakozásba, átgondolj néhány fontos dolgot.

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

Rengeteget írtunk már a nem kívánt terhességről, annak következményeiről. A nemi úton terjedő betegségekről is sokat olvashatsz, ha oldalunkat böngészed. Sajnos azonban ezekről nem lehet eleget beszélni, fontos, hogy felkészülj a nyárra – és nem csak bulikellékekkel.

Mi legyen nálad feltétlenül?

Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!

1. Fogamzásgátló tabletta

Ha szedsz valamilyen fogamzásgátlót, semmiképp ne hagyd otthon!

Nagyon fontos, hogy a tablettát az előírások szerint szedd. Ha egy napot is kihagysz, a gyógyszer fogamzásgátló képessége nem garantálható. Mindenképp tedd a táskádba indulás előtt!

2. Gumi óvszer

A féktelen bulizás sokszor együtt jár azzal, hogy egyéjszakás kalandokba bonyolódhatsz. Még akkor is, ha most úgy gondolod, ez veled nem fordulhat elő, jobb az óvatosság. Tegyél a táskádba néhány óvszert is, ugyanis a szexuális úton terjedő betegségektől (amilyen a HIV, a szifilisz, a tripper, a herpesz, a gombás- és bakteriális fertőzések) ez véd a legjobban.

3. TAJ kártya

Bármi történhet! Soha semmiben nem lehetsz biztos, ezért jó, ha nálad van a TAJ kártyád. Ha ugyanis védekezés nélküli szexuális érintkezésen esel át, jobb, ha felíratsz esemény utáni tablettát. Ezt csak receptre adják, a recepthez pedig szükséges a TAJ számod is.

4. Mobiltelefon

Ezt úgysem hagyod otthon, de ha listát készítesz, akkor mindenképp kerüljön rá, és ellenőrizd, hogy valóban betetted-e a táskádba.

5. Telefontöltő

Ez már gyakrabban marad otthon, igaz? Pedig fontos, hogy a telefonodat mindig fel tudd tölteni. Ha bármi történik, akkor haza tudj szólni.

Amit szintén ne hagyj otthon:

A józan gondolkodásod és a hideg fejed. Most biztos elnevetted magad, hogy ekkora hülyeséget, hogy lehet írni, de hidd el, nagyobb szükséged lehet rá, mint bármikor. A bulikban ugyanis kevésbé gondolkodunk hideg fejjel, jobban belemegyünk olyasmibe is, amit esetleg nem akarunk, vagy máskor nem tennénk. Ne feledd, a pillanatnyi meggondolatlanság is kihathat az életedre, és mindent megváltoztathat.

Ha kérdésed van, keress bennünket bátran online rendelésünkön. Kérdezz, segítünk!


Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
Fesztiválozz – ésszel!
Fesztiválozz – ésszel!
És te? Kit választanál?
És te? Kit választanál?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.