intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Magabiztosan az ágyban

Magabiztosan az ágyban

Minden nő szeretné tökéletes testével elbűvölni, megbolondítani partnerét. Ám – sajnos – nem mindenki rendelkezik olyan alakkal, amellyel meg lenne elégedve. Egy-két testrész biztosan okoz problémát. Mi, nők, sosem tudjuk elfogadni magunkat teljesen. Ruhában még tudjuk kompenzálni kisebb-nagyobb hiányosságainkat, ám a hálószobában a ruha (jó esetben) lekerül, ami sokakban frusztrációt kelt.

Ezzel azonban nemcsak magadnak, hanem a partnerednek is komoly gátlásokat okozhatsz az ágyban. Hatalmas teherként nehezedik rá a tudat, hogy nem elég jó neked. Mert ő ezt gondolja majd, és az egész egy ördögi kör lesz.

Ha csak a hibáidat látod, folyton azokra fókuszálsz, szorongás lesz rajtad úrrá, ami minden szexuális együttlét előtt elönt majd, és menekülnél az egész elől. Pedig a szerelmed legtöbbször észre sem veszi, hogy (szerinted) kicsi a melled, vagy narancsbőrös a feneked, esetleg van egy kis pocakod. Neki úgy vagy szép, ahogy vagy.

Mivel a test öröme az agyadon keresztül „érkezik”, fontos, hogy ki tudj kapcsolni szex közben. Ha azonban azzal vagy elfoglalva, hogy magadat ostorozd, akkor hiába is akarnál, nem tudsz eljutni a csúcsra, amit a partnered a saját kudarcaként értékel majd.

De hogyan tudsz szert tenni egy kis magabiztosságra?

1. Először is halld meg a bókokat.

Ne engedd el a füled mellett, ha a pasid dicsér, kívánatosnak tart. Nem véletlenül mondja, amit mond, ne azzal „jutalmazd”, hogy nem veszel róla tudomást, vagy az ellenkezőjét szajkózod.

2.Ne hasonlítsd magad senki máshoz.

Te egyedi vagy, és pont így tetszel a szerelmednek. A problémák nem a testeden látható dolgokban gyökereznek, hanem a lelkedben. Ott kell először elkezdened a rendrakást.

3. A negatív gondolatok helyett adj esélyt a pozitív megerősítéseknek.

Ha úgy gondolod, rajtad nincs olyan, ami szép lenne, akkor most menj vissza az első ponthoz. Saját magad döntöd el, hogy negatívan vagy pozitívan szemléled-e a körülötted lévő világot, és egyben önmagadat is. Hidd el, sokkal több örömöd lesz az életben, ha a pozitív mellett döntesz.

4. Tegyél azért, hogy jobban nézz ki!

Aki csak sápítozik, hogy jaaj, túl kövér vagyok, vagy jaaj, túl sovány, az ne csodálkozzon, ha egy idő után ezt megunja a pasija, és továbbáll. Menj el sportolni, táplálkozz egészségesen, és meglátod, ha erőfeszítéseket teszel, minden elért eredmény személyes siker lesz, ami miatt szeretni fogod önmagad.

5. A szex egy szuper játék, tekints rá így.

Ne kényszernek éld meg a szexualitást. Engedd el magad, és hozd ki magadból a legjobbat. Szexi fehérneművel, egy kis „döggel” csábítsd el a pasidat. Imádni fogja, te pedig fürdesz majd a szerelmében.


Tarjáni Rita


A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A pecsételő vérzés okai
A pecsételő vérzés okai
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Élet egy Nyilas férfivel
Élet egy Nyilas férfivel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.