intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ettől leszel valóban vonzó másoknak

Az, hogy kinek mi tetszik, nagyon szubjektív. El kell fogadni, hogy nem lehet egyszerre mindenkinek tetszeni. Van azonban néhány olyan fontos dolog, amelyek egyértelműen növelik a vonzerőt, így az önbizalmat is. Biztos te is arra vágysz, hogy boldog párkapcsolatod legyen, amelyben valóban önmagad lehetsz.

Ettől leszel valóban vonzó másoknak

1. Mosolyogsz

Ha valaki mosolyog – akár az idegenekre is, az a legtöbb emberből szimpátiát vált ki. Azt mutatod a mosolyoddal másoknak, hogy bátor vagy, nem igazán érdekel az, hogy mások mit gondolnak rólad. Az élet pozitív oldalát nézed, és a napos oldal a te oldalad. Nem hagyod, hogy mások elrontsák a kedved, inkább te vidítod fel őket. Ez vonzó.
Ettől leszel valóban vonzó másoknak

2. Szereted önmagad

Valójában nagyon nehéz megvalósítani akkor, ha a lelked mélyén nem fogadod el önmagad. Az első lépés tehát az önszeretet felé, az önelfogadás. Az önelfogadás pedig ott gyökerezik, hogy az élet minden szituációjában, amelyeket meg kell tapasztalnod, felvállalod magad és a döntéseidet, ugyanígy a hibáidat is. Nem kell hibátlannak lenned, de ezt el kell tudnod fogadni. Ha sikerül, az tiszteletre int másokat, ami egy férfi szemében igen vonzóvá tesz egy nőt.
Ettől leszel valóban vonzó másoknak

3. Van tartásod

Érdekesek a pasik. Imádják, ha egy nő az övék lesz, de nagyon vonzó számukra az olyan nő, aki nem hagyja magát első szóra. Ha úgy éled az életed, hogy az önelfogadásban már magasabb szinten vagy, akkor könnyebben tudsz nemet mondani, ha valójában azt akarod. A férfiak nagy harcosok, szeretnek küzdeni, és, ha úgy kapnak meg, hogy értékes időt áldoztak a „megszerzésedre”, akkor a gyümölcs még édesebb számukra.
Ettől leszel valóban vonzó másoknak

4. Határozott vagy

Ha határozatlan vagy egy-egy élethelyzetben, az azt jelenti, hogy nem tudsz dönteni. A döntésképtelenség pedig nem igazán tesz vonzóvá. A határozottság viszont azt mutatja rólad, hogy van saját magadról egy képed, nem adod alább, kimondod, amit valójában gondolsz, és nem kertelsz. Vállalod a véleményed, ki is mered mondani akkor is, ha az ellenkezik másokéval.
Ettől leszel valóban vonzó másoknak

5. Lubickolsz az életedben

Ha boldognak látszol mások előtt, és elégedett vagy az életeddel, az vonzóvá tesz téged mások szemében. Az, ha valaki folyton bűntudattal él a múltja miatt, vagy azon töpreng, vajon mi vár rá, azt eredményezi, hogy nem veszi észre azt, milyen jó és szép az élet itt és most.
Természetesen nem lehetsz mindenki számára vonzó, nem lehetsz mindenkinek az esete. A kulcs azonban a te kezedben van, te döntöd el, hogy melyik utat választod: sajnálod magad, vagy szembenézel az élettel.
Tarjáni Rita
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.