intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Nem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élszÍme, 5 jel, amiből megtudhatod, hogy egészséges szexuális életet élsz-e:

1. Jól érzed magad a bőrödben

Azaz… elfogadod magad úgy, ahogy vagy. A texasi egyetem tanulmányában, amelyet 18-49 éves nők körében végeztek, azok voltak a legelégedettebbek szexuális téren, akik önmagukat a legmagasabbra értékelték testileg. Ennek egyik oka az, hogy ha a combod vagy a hasad méretével foglalkozol szex közben, az elvonja a másra irányuló érzéseket. Ez viszont befolyásolhatja a nedvesedést és az orgazmust. A testmozgás - függetlenül a fogyástól - fokozza az önbecsülést és a tested elfogadását. Mozogj hát minél többet, növeld az önbizalmad.

2. Nem félsz elmondani, hogy mire vágysz

Bár nem számíthatsz arra, hogy partnered kiolvassa az elmédből a vágyaidat, nyitottnak kell lenned arra, hogy te magad tudd, hogy mit akarsz, és el is mondd azt. Tárd fel a partnered előtt a szexuális fantáziádat. Ettől nemcsak a pillanatnyi szex lesz sokkal jobb, hanem hosszú távon is biztos lehetsz abban, hogy minden szempontból egészséges lesz a szexuális életed.

3. Kihagyod a „kegyelmi” szexet

A „kegyelmi” szex az, hogy akkor szexelsz, amikor a partnered akarja - bár épp akkor ez az utolsó dolog, amit akarsz. Egyes szakértők azt mondják, hogy nem szabad elutasítani a partnert. Valójában a könyörületes szex alkalmanként elfogadható, de állandóan így csinálni, az kiégeti az egészet, csökkenti a libidód. Tudnod kell, hogy az teljesen rendben van, ha kedvesen visszautasítod a partnered. Ám, ha nemet mondasz, akkor legközelebb te kezdeményezd a szexet, megmutasd partnerednek, hogy vágysz rá.

4. Tudod, mikor kell változtatni a dolgokon

Vannak emberek, akik beleragadnak egy bizonyos szexuális rutinba. Mindent kiszámíthatóan csinálnak, megtervezett időpontban. Sajnos ez nem kedvez a hosszú, meghitt, szenvedéllyel teli kapcsolatnak. Ha azonban megérzed, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor változtatni kell, akkor jó úton jársz. Képes vagy arra, hogy kilépj a mindennapos rutinból, felrázd a szexet, újíts, megújulj, és ha kell, erre sarkalld partneredet is.

5. Szexuálisan elégedett vagy

Egyszerűnek tűnik, de ha a szexuális megelégedés és a boldogság jelen van a kapcsolatodban, akkor bizonyára igen erős a kötelék. A szexuális elégedettség meggyorsítja a vonzalmat, és megnyitja az utat a még jobb szexhez. 


Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.