intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Nem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élszÍme, 5 jel, amiből megtudhatod, hogy egészséges szexuális életet élsz-e:

1. Jól érzed magad a bőrödben

Azaz… elfogadod magad úgy, ahogy vagy. A texasi egyetem tanulmányában, amelyet 18-49 éves nők körében végeztek, azok voltak a legelégedettebbek szexuális téren, akik önmagukat a legmagasabbra értékelték testileg. Ennek egyik oka az, hogy ha a combod vagy a hasad méretével foglalkozol szex közben, az elvonja a másra irányuló érzéseket. Ez viszont befolyásolhatja a nedvesedést és az orgazmust. A testmozgás - függetlenül a fogyástól - fokozza az önbecsülést és a tested elfogadását. Mozogj hát minél többet, növeld az önbizalmad.

2. Nem félsz elmondani, hogy mire vágysz

Bár nem számíthatsz arra, hogy partnered kiolvassa az elmédből a vágyaidat, nyitottnak kell lenned arra, hogy te magad tudd, hogy mit akarsz, és el is mondd azt. Tárd fel a partnered előtt a szexuális fantáziádat. Ettől nemcsak a pillanatnyi szex lesz sokkal jobb, hanem hosszú távon is biztos lehetsz abban, hogy minden szempontból egészséges lesz a szexuális életed.

3. Kihagyod a „kegyelmi” szexet

A „kegyelmi” szex az, hogy akkor szexelsz, amikor a partnered akarja - bár épp akkor ez az utolsó dolog, amit akarsz. Egyes szakértők azt mondják, hogy nem szabad elutasítani a partnert. Valójában a könyörületes szex alkalmanként elfogadható, de állandóan így csinálni, az kiégeti az egészet, csökkenti a libidód. Tudnod kell, hogy az teljesen rendben van, ha kedvesen visszautasítod a partnered. Ám, ha nemet mondasz, akkor legközelebb te kezdeményezd a szexet, megmutasd partnerednek, hogy vágysz rá.

4. Tudod, mikor kell változtatni a dolgokon

Vannak emberek, akik beleragadnak egy bizonyos szexuális rutinba. Mindent kiszámíthatóan csinálnak, megtervezett időpontban. Sajnos ez nem kedvez a hosszú, meghitt, szenvedéllyel teli kapcsolatnak. Ha azonban megérzed, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor változtatni kell, akkor jó úton jársz. Képes vagy arra, hogy kilépj a mindennapos rutinból, felrázd a szexet, újíts, megújulj, és ha kell, erre sarkalld partneredet is.

5. Szexuálisan elégedett vagy

Egyszerűnek tűnik, de ha a szexuális megelégedés és a boldogság jelen van a kapcsolatodban, akkor bizonyára igen erős a kötelék. A szexuális elégedettség meggyorsítja a vonzalmat, és megnyitja az utat a még jobb szexhez. 


Az intimitástól való félelem
Az intimitástól való félelem
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Biztonsági játék a szerelemben? Nem működik!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.