intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

Ha úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

A szimulált orgazmus Oscar-díjas sztárjai még mindig a nők, ám nem kizárólag ők képesek erre. Hogy egy férfi miért csinálja? Íme a lehetséges okok...

1. ok: Hogy elejét vegye a késleltetett orgazmusnak

Tanulmányok szerint a férfiak átlagosan 7 perc alatt jutnak el a behatolástól az orgazmusig. Gondolhatod, hogy ez hosszú idő. Azonban létezik olyan is, hogy ennél tovább tart az orgazmus elérése egy férfinál. Ha ezt meg akarja akadályozni, sokszor „kénytelen” a hamis orgazmusra.

2. ok: Hogy eltitkolja a korai magömlést

A korai magömlés gyakori jelenség. Vannak azonban olyan férfiak, akik úgy tesznek, mintha az orgazmusuk lenne, holott korai magömlésük van. Eljátsszák, mintha a csúcson lennének, hogy „le ne bukjanak a nő előtt”.

3. ok: Hogy megőrizze a büszkeségét

A merevedési zavarokról több cikkünkben szóltunk már. Sok férfit érint, sokan azonban nem beszélnek róla, inkább titkolják. Sajnos szex közben is lanyhulhat az erekció, így a férfi már érzi, hogy nem jut el a csúcsra, de úgy tesz, mintha ez megtörtént volna. Inkább mímeli az orgazmust, minthogy beszéljen arról, hogy az miért nem következett be.

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

4. ok: Hogy örömöt szerezzen a partnerének

Sok férfi megjátssza az orgazmust, ha számára már kellemetlen hosszúságú az aktus hossza. Mindezt a miatt teszi, hogy a partnerének jó legyen.

5. ok: Hogy betartsa a „szabályokat”

Egyes pároknak kialakult elképzelése van arról, hogy hogyan zajlik az álomszerű szeretkezés. Ennek a vége természetesen mindig a világrengető orgazmus. Ha ez nem így történik, akkor az már nem is jó. Hogy elkerülje a csalódást, a férfi inkább mímeli az orgazmust, szimulál, hogy a felállított „szabályoknak” eleget tegyen.

Tudatosítsd, hogy nincs szükséged arra, hogy eljátszd az orgazmust. De hogy lehet megoldani a problémát?

Néha-néha előfordul, hogy nem vagy olyan passzban, hogy minden stimmeljen a hálószobában, de ha a szimulálás rendszeres, akkor egy kis segítségre lehet szükséged.

Íme néhány tipp:

•    Beszélj az orvosoddal. Számos egészségi állapot okozhat pl. késleltetett orgazmust, korai magömlést, vagy nehézséget az erekció fenntartásában.
•    Beszélgess egy szexuális terapeutával. Esetenként a hamis orgazmus érzelmi, lelki okokban gyökerezik. Lehet, hogy a probléma megértését segítheti egy szakember.
•    Maszturbálj. Ha megismered önmagad, rájössz, hogyan működik nálad az orgazmus mechanizmusa. Ezt az infót megoszthatod a partnereddel is.
•    Fogyassz kevesebb alkoholt, és ne használj drogokat. A mellett, hogy nagyon egészségtelen, mindkettő igencsak befolyásolja a szexuális teljesítményt.
•    Légy őszinte a partnereddel. Ez talán mindennél fontosabb. Lehet, hogy egy fennálló problémát ketten is meg tudtok oldani, csak meg kell beszélni.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
Kislányom, nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel!
Kislányom, nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel!
Szeresd a  menstruációt!
Szeresd a menstruációt!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.