intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

Ha úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

A szimulált orgazmus Oscar-díjas sztárjai még mindig a nők, ám nem kizárólag ők képesek erre. Hogy egy férfi miért csinálja? Íme a lehetséges okok...

1. ok: Hogy elejét vegye a késleltetett orgazmusnak

Tanulmányok szerint a férfiak átlagosan 7 perc alatt jutnak el a behatolástól az orgazmusig. Gondolhatod, hogy ez hosszú idő. Azonban létezik olyan is, hogy ennél tovább tart az orgazmus elérése egy férfinál. Ha ezt meg akarja akadályozni, sokszor „kénytelen” a hamis orgazmusra.

2. ok: Hogy eltitkolja a korai magömlést

A korai magömlés gyakori jelenség. Vannak azonban olyan férfiak, akik úgy tesznek, mintha az orgazmusuk lenne, holott korai magömlésük van. Eljátsszák, mintha a csúcson lennének, hogy „le ne bukjanak a nő előtt”.

3. ok: Hogy megőrizze a büszkeségét

A merevedési zavarokról több cikkünkben szóltunk már. Sok férfit érint, sokan azonban nem beszélnek róla, inkább titkolják. Sajnos szex közben is lanyhulhat az erekció, így a férfi már érzi, hogy nem jut el a csúcsra, de úgy tesz, mintha ez megtörtént volna. Inkább mímeli az orgazmust, minthogy beszéljen arról, hogy az miért nem következett be.

5 ok, amiért a férfiak is blöffölnek az ágyban

4. ok: Hogy örömöt szerezzen a partnerének

Sok férfi megjátssza az orgazmust, ha számára már kellemetlen hosszúságú az aktus hossza. Mindezt a miatt teszi, hogy a partnerének jó legyen.

5. ok: Hogy betartsa a „szabályokat”

Egyes pároknak kialakult elképzelése van arról, hogy hogyan zajlik az álomszerű szeretkezés. Ennek a vége természetesen mindig a világrengető orgazmus. Ha ez nem így történik, akkor az már nem is jó. Hogy elkerülje a csalódást, a férfi inkább mímeli az orgazmust, szimulál, hogy a felállított „szabályoknak” eleget tegyen.

Tudatosítsd, hogy nincs szükséged arra, hogy eljátszd az orgazmust. De hogy lehet megoldani a problémát?

Néha-néha előfordul, hogy nem vagy olyan passzban, hogy minden stimmeljen a hálószobában, de ha a szimulálás rendszeres, akkor egy kis segítségre lehet szükséged.

Íme néhány tipp:

•    Beszélj az orvosoddal. Számos egészségi állapot okozhat pl. késleltetett orgazmust, korai magömlést, vagy nehézséget az erekció fenntartásában.
•    Beszélgess egy szexuális terapeutával. Esetenként a hamis orgazmus érzelmi, lelki okokban gyökerezik. Lehet, hogy a probléma megértését segítheti egy szakember.
•    Maszturbálj. Ha megismered önmagad, rájössz, hogyan működik nálad az orgazmus mechanizmusa. Ezt az infót megoszthatod a partnereddel is.
•    Fogyassz kevesebb alkoholt, és ne használj drogokat. A mellett, hogy nagyon egészségtelen, mindkettő igencsak befolyásolja a szexuális teljesítményt.
•    Légy őszinte a partnereddel. Ez talán mindennél fontosabb. Lehet, hogy egy fennálló problémát ketten is meg tudtok oldani, csak meg kell beszélni.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Vashiány is állhat a csökkent libidó hátterében
Vashiány is állhat a csökkent libidó hátterében
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.