intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Még mindig szingli vagy? Miért?

Még mindig szingli vagy? Miért?

Egyre többször hallani, hogy fiatalok inkább a szingli életet választják ahelyett, hogy kapcsolatban élnének. Kíváncsiak voltunk, mi lehet ennek az oka. 4 lány és 4 fiú mesélt arról, miért van még mindig egyedül.

 A szingliség olyan jelenség, amit nem lehet megkerülni. Lehet saját döntés, lehet valaki bátortalan, esetleg nem híve a hosszú távú monogámiának.  Íme, nyolc fiatal, aki épp egyedül éli napjait.

LÁNYOK

 Csilla (22)

„Nagyon sokat csalódtam már. Valahogy folyton olyan pasikba botlottam, akik vagy átvertek, vagy megcsaltak. Rájöttem, hogy az egyedüllét számomra menekülés. Inkább így vagyok, mint egy olyan kapcsolatban, ami hazugságokra épül. Már tüskéket növesztettem, nincs szükségem senkire.”


Debi (20)

„Nem azért vagyok szingli, mert csalódtam vagy ilyesmi. Egyszerűen nem tudom elképzelni az életem egyetlen férfi mellett. Legalábbis most még nem. A szex számomra nagyon fontos, és úgy érzem, nem köthetem le magam, mert akkor nem élhetném át, amit több kapcsolat képes adni. Egy emberrel túl unalmas lenne egy idő után. Szingliként akármi megeshet, lehet több egyéjszakás kalandom, senki nem kérdez semmit. Azt általában előre tisztázom, hogy nem tervezek hosszú távra. A pasiknak is jó így, nekem is. Amire viszont nagyon figyelek, az a védekezés. Semmi kedvem valami betegséget elkapni, vagy teherbe esni. Ahhoz még nagyon fiatal vagyok.”


Tamara (19)

„Anyukámék néhány éve elváltak. Az ő kapcsolatuk volt számomra maga, a szerelem. Olyan rosszul érintett engem ez az egész, hogy elment a kedvem attól, hogy pasizzak. Volt egy kapcsolatom, de az sem sikerült igazán. Mindig arra gondolok, hogy ha együtt leszek valakivel, akkor nem fogom kibírni, hogy vége lesz. Nem akarom, hogy elhagyjanak. Fogalmam sincs, hogy ez változik-e valaha, egyelőre nem tudom elképzelni.”


Angi (24)

„Mindig is egyedül voltam. Eddigi életemben nem volt egyetlen hosszabb kapcsolatom sem. Egyszerű az oka. Nem találtam meg azt az embert, akivel el tudnám képzelni az életem. Nem könnyű, de kitartok az elképzelésem mellett. Olyan férfival nem akarok együtt lenni, akivel csak azért lennék, hogy legyen valakim. Az nem kapcsolat. Azt hiszem, fontos, hogy megvárjam azt, akit igazán szerethetek, és aki engem is igazán szeret.”


FIÚK 


Kristóf (21)

„A mai lányok elég érdekesek, már ami a szerelmi kapcsolatokat illeti. Sosem tudni, mit akarnak igazán. Az én döntésem jelenleg az, hogy nem akarok kapcsolatot, szingli vagyok, és még egy ideig az is akarok maradni. Ez a saját döntésem, így alakítom az életem. Természetesen azért nem vagyok teljesen egyedül, bulikon mindig lehet találni egy lányt, akinek pont olyan kaland kell, amilyen nekem.”


Tomi (18)

„Még nem igazán volt barátnőm. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de talán az, hogy túl komolyan gondolok mindent, nem olyan vagyok, mint a többi srác. Azt gondolom, hogy a szex szerelemből kell, hogy megtörténjen. A lányok nem így gondolkodnak – legalábbis azok, akikkel én találkoztam eddig. Inkább megvárom, amíg jön egy olyan, akire érdemes várni, akivel érdemes időt tölteni.”


Gábor (21)

„Ugye nem komoly a kérdés? Hogyne lennék egyedül? Biztos, hogy nem akarok egyetlen nő mellett megöregedni. Annyi szép csaj van! Csak szingliként lehet kiélvezni az élet által nyújtott örömöket. Nem is tudom, hogy lehet berendezkedni arra, hogy az ember csak egy nővel van. Ha lehetne, életem végéig szingli maradnék. Nyilván egyszer be kell, hogy nőjön a fejem lágya, de addig… élvezem az életet.”


Andris (20)

„Nem jószántamból vagyok egyedül. Így alakult. A munkám miatt sokat vagyok külföldön, ami nem igazán tesz jót egy kapcsolatnak. Próbáltam már a távkapcsolatot, de az nagyon rossz volt. Folyton aggódtam, hogy a barátnőm megcsal. Ez az egész nem folytatódhatott sokáig. Ő is megértette, így szétmentünk. Maradtam a szingliségnél. Kicsit azért rossz ez, jól esne, ha várna valaki, amikor hazamegyek egy hosszú nap után, de kivárom, amíg rátalálok arra a lányra, aki igazán hozzám való, és arra a megoldásra, ami senkit sem visel meg.”

 


Ligeti Anna


A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
Tedd, és ne tedd – Szex után
Tedd, és ne tedd – Szex után
Mi köze a szexnek a felfázáshoz?
Mi köze a szexnek a felfázáshoz?
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.