intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Van, aki egyszerűen kedveli a szexet, van, aki pedig a vadabb együttlétekért van oda. Mindegy, hogy te melyik táborba tartozol, az az egy biztos, hogy a cél az, hogy minél hosszabb és intenzívebb orgazmusod legyen. Ez azonban korántsem olyan egyszerű dolog.

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

A nők igen nagy része (egyes források szerint 75%) még életében nem élt át orgazmust. Az orgazmuskészség azonban fejleszthető, egy jó partnerrel sokat lehet tanulni önmagadról is.

Ha szeretnéd egy kicsit izgalmasabbá tenni a szexuális életed, ezzel együtt pedig növelni az esélyt az eget rengető orgazmusra, olvasd el tippjeinket.

1. A lábaid segítenek

Fekvő pozíciókban minél feljebb tudod tenni a lábaid aktus közben, annál mélyebb a behatolás. Ezt tudod szabályozni is. Át is foghatod a partnered csípőjét, ezzel az ő mozgását is uralhatod. A hüvelyi orgazmusnak is nagyobb így az esélye.

2. Csak egy párna…

… de mennyi mindenre jó! Ha a csípőd alá teszed, megemeli a tested, és a partnered pont olyan helyzetbe kerül, hogy jobban stimulálja a csiklódat, és a behatolás is mélyebb így.

3. Mozogj!

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Minden szexuális együttlét sikerét megsokszorozza, ha nem csak úgy fekszel ott, vagy hagyod, hogy történjenek veled a dolgok, hanem aktív részese vagy az eseményeknek. Mozgasd a csípőd le-fel, körkörösen, előre-hátra, ahogy neked és a partnerednek a legjobb. A lényeg, hogy ne légy „élettelen”.

4. Használd a kezed, ha szükség van rá!

Ha úgy érzed, nem elég, hogy a hüvelyed részt vesz a dolgokban, kapcsold be a nehéztüzérséget, és adj egy kis gyönyört saját magadnak. A pasid is odáig lesz azért, hogy miközben ő benned van, te egy kicsit rásegítesz.

5. Mutasd magad!

A férfiak imádják nézni a szerelmüket, miközben szexelnek. Az ő gyönyöre is nagyobb, és te is izgatónak fogod találni, ha van egy kis fény a szobában, nincs vaksötét szex közben. Próbáljátok ki így a közös maszturbálást, vagy egyszerűen csak nézzétek egymást aktus közben.

Ligeti Anna


Ahány nő, annyi igény az ágyban
Ahány nő, annyi igény az ágyban
Ezért nem felejted el soha az első szerelmed
Ezért nem felejted el soha az első szerelmed
Levelek nekünk - tőletek
Levelek nekünk - tőletek
Amikor a pasi csókol..
Amikor a pasi csókol..
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.