intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Van, aki egyszerűen kedveli a szexet, van, aki pedig a vadabb együttlétekért van oda. Mindegy, hogy te melyik táborba tartozol, az az egy biztos, hogy a cél az, hogy minél hosszabb és intenzívebb orgazmusod legyen. Ez azonban korántsem olyan egyszerű dolog.

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

A nők igen nagy része (egyes források szerint 75%) még életében nem élt át orgazmust. Az orgazmuskészség azonban fejleszthető, egy jó partnerrel sokat lehet tanulni önmagadról is.

Ha szeretnéd egy kicsit izgalmasabbá tenni a szexuális életed, ezzel együtt pedig növelni az esélyt az eget rengető orgazmusra, olvasd el tippjeinket.

1. A lábaid segítenek

Fekvő pozíciókban minél feljebb tudod tenni a lábaid aktus közben, annál mélyebb a behatolás. Ezt tudod szabályozni is. Át is foghatod a partnered csípőjét, ezzel az ő mozgását is uralhatod. A hüvelyi orgazmusnak is nagyobb így az esélye.

2. Csak egy párna…

… de mennyi mindenre jó! Ha a csípőd alá teszed, megemeli a tested, és a partnered pont olyan helyzetbe kerül, hogy jobban stimulálja a csiklódat, és a behatolás is mélyebb így.

3. Mozogj!

Eget rengető orgazmus – Íme, az 5 titok

Minden szexuális együttlét sikerét megsokszorozza, ha nem csak úgy fekszel ott, vagy hagyod, hogy történjenek veled a dolgok, hanem aktív részese vagy az eseményeknek. Mozgasd a csípőd le-fel, körkörösen, előre-hátra, ahogy neked és a partnerednek a legjobb. A lényeg, hogy ne légy „élettelen”.

4. Használd a kezed, ha szükség van rá!

Ha úgy érzed, nem elég, hogy a hüvelyed részt vesz a dolgokban, kapcsold be a nehéztüzérséget, és adj egy kis gyönyört saját magadnak. A pasid is odáig lesz azért, hogy miközben ő benned van, te egy kicsit rásegítesz.

5. Mutasd magad!

A férfiak imádják nézni a szerelmüket, miközben szexelnek. Az ő gyönyöre is nagyobb, és te is izgatónak fogod találni, ha van egy kis fény a szobában, nincs vaksötét szex közben. Próbáljátok ki így a közös maszturbálást, vagy egyszerűen csak nézzétek egymást aktus közben.

Ligeti Anna


Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
Lapos a kapcsolatod? Tegyél érte!
A felfedezés öröme
A felfedezés öröme
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk
Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.