intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha igazi férfira vágysz, igazi nőnek kell lenned!

Ha igazi férfira vágysz, igazi nőnek kell lenned!

Végiggondoltad már, hogy mi tetszik neked a párodban? Ugye leginkább férfias tulajdonságok vannak a listádon? A legtöbb nő ideálja olyan férfi, aki biztonságot nyújt, kellően jóképű, ugyanakkor megvan benne az a férfias plusz, ami minden nőnél más (ezért vagyunk egyediek). A férfiaknál ugyanez a helyzet. Ők is azt a bizonyos pluszt keresik bennünk. A nőies tulajdonságokat.

Manapság hajlamosak vagyunk a férfiakról azt gondolni, hogy nem kell nekik a régimódi, a nagybetűs, az igazi nő! Azt hisszük, sokkal jobban érdekli őket a könnyen megszerezhető, a haverkodós, a nőtől távol lévő nő. De ez nem igaz. A férfiakat az villanyozza fel, ha merünk valóban nők lenni. Merj az lenni. Engedd, hogy azok a tulajdonságaid kerüljenek felszínre, amelyek egy férfiban nincsenek meg. Olyan tulajdonságok ezek, amelyekre egy férfi akaratlanul is felfigyel. Tudod, ez olyan, mint amikor belépsz egy szobába, és mindenki rád figyel. Ha még nem volt ilyesmiben részed, lehet, hogy nem engedted eddig felszínre törni ezeket a tulajdonságokat. Ha nem engeded felszínre a benned rejlő igazi nőt, a férfi nem ismerhet meg.

Vannak szituációk az életben, amikor a férfias tulajdonságokra van szükség. Ilyen tulajdonság a siker hajszolása, a függetlenség. Ezekre szükség van akkor, ha új munkahelyre kerülsz, ahol bizonyítanod kell, vagy esetleg előléptetnek, és vezető leszel. A függetlenség is nagyon fontos akkor, ha egy férfival nem gondolod igazán komolyan, és azt akarod kimutatni, hogy nem szorulsz rá senkire. Azonban amíg egy férfi előtt – aki mellesleg tetszik neked, és komolyan gondolod – azt helyezed előtérbe, hogy milyen jó a függetlenség, addig ő nem fogja azt látni, hogy szükséged van rá. Így csapdába esel, mert nem tudja, hogy komolyan vehet, vannak esélyei nálad.

Most persze felteheted a kérdést, hogy mi a baj azzal, ha erős vagy? Igazad van, semmi baj nincs ezzel, csak a férfiak nem azt keresik egy nőben, hogy elég erős-e. A férfi szemében a férfias tulajdonságokkal rendelkező nő vonzó, de nem szerelmi partnernek. Egy közös vállalkozás indításakor nagyon jó, ha egy tűzön-vízen át robogó gyorsvonat vagy, de az élet más területein nem igazán. Ha az igazit keresed, igazi nőnek kell lenned. Feltéve, ha a valódi férfit szeretnéd meghódítani. Olyan tulajdonságokat kell felszínre hoznod, mint a gondoskodás, a szelídség, az, hogy képes vagy a kompromisszumokra, ugyanakkor nem vagy megalkuvó. Kell egy kis puhaság, amibe a férfi beleburkolózhat.

Jót tesz a férfinak, ha azt érzi, számítasz rá. Várd el azt, ami egy nőnek jár! Várd el, hogy ő legyen a férfi a kapcsolatban. Ne akarj mindent megoldani, hagyd, hogy ő legyen a kősziklád, akire támaszkodhatsz. Akard, hogy akarjon téged.

Hagyd, hogy kinyissa neked az ajtót és ha hűvös van, akkor feladja rád a kabátját. Engedd, hogy átöleljen, amikor szomorú vagy. Ne félj sírni előtte, ha úgy hozza az élet. Ettől még tudni fogja, hogy nem vagy gyenge, csak lelki támaszra szorulsz.

 

Komáromi Csenge

 

 


Így csókolunk mi
Így csókolunk mi
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész
A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.