intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szakítottunk. Így történt. – Igaz történetek arról, hogyan jött rá a megcsalt fél, hogy valami nincs rendben

Szakítottunk. Így történt. – Igaz történetek arról, hogyan jött rá a megcsalt fél, hogy valami nincs rendben

Bizonyára te is átéltél már szakítást így, vagy úgy. Kemény élethelyzet, mindenki nehezen éli meg. Igen, az is, aki rossz fát tett a tűzre. Néhány olvasónk mesélt arról, hogyan tudta meg, hogy a párja más utakon jár.

Anna légiutas-kísérő. Rengeteget dolgozik. Elég nehéz összeegyeztetnie a hivatását és a magánéletét.

„Egy hosszabb útról érkeztem épp haza, amikor észrevettem, hogy az egyik WC-ben le van hajtva az ülőke. Érdekesnek találtam a szituációt, mert a pasim nem arról híres, hogy lehajtja maga után. Először semmi rosszra nem gondoltam, azt hittem, csak vendége volt, vagy bulit tartott a házban. Amikor rákérdeztem, rákvörös lett, nem jól hazudik, úgyhogy egyből rájöttem, hogy számomra idegen nő volt nála. Leültünk megbeszélni a dolgot, de úgy éreztem, soha nem leszek képes teljesen megbocsátani.”

Berta egyik reggel észrevette, amint a barátja a fürdőszobában önkielégítést végez.

„Tudom, hogy nem a világ vége, ha a szerelmed maszturbál. Előfordult már, nem is egyszer, sőt, még együttlétekkor is bevetjük, mert jó dolog, megfűszerezi a kapcsolatot. Ám a barátom a fürdőszobában egy fotó előtt csinálta, amin nem én voltam, hanem egy másik nő. Amikor kérdőre vontam, csak hebegett-habogott. Megkértem, hogy költözzön el, menjen nyugodtan szíve választottjához.”

Janó fesztiválozni ment a szerelmével. Hetijegyük volt. Sajnos már egyedül jött haza.

„A barátnőm nagyon szenvedélyes csaj, és elég kapós is. Gyönyörű, hosszú barna haja van, ami egyszerűen ellenállhatatlan. Még mindig szerelmes vagyok belé, ez az igazság, pedig csúnyán elbánt velem. Sátorral mentünk a fesztiválra, de egyik éjjel nagyon sokáig nem jött vissza a zuhanyzóból. A keresésére indultam. A zuhanyzó mellett találtam rá egy sráccal. Épp szexeltek. Borzalmas érzés volt ezt látni. Leszedtem róla az embert, és halkan csak annyit mondtam, hogy felejtsen el. Aznap éjjel már nem aludtunk egy sátorban.”

Boglárka két éve él együtt a párjával. Náluk Bogi volt az, aki nem tudott ellenállni egy kollégája közeledésének.

„Mielőtt bárki is megkövezne azért, amit tettem, el kell, hogy mondjam, hogy a szerelmünk már nagyon kihűlt. A barátom szinte semmit sem foglalkozott velem. Egy éve csak téblábolunk egymás mellett. A kollégám viszont egyből elhalmozott a figyelmével, mindig fontosnak és érdekesnek éreztem magam, ha vele voltam. Kibéreltünk egy szállodai szobát Visegrádon, otthon pedig azt mondtam, hogy csapatépítő tréningre utazom. Amikor hazajöttem, ugyanaz a nihil fogadott, és eldöntöttem, hogy lépnem kell. Mindent elmondtam a barátomnak a kollégámmal töltött napokról. Összepakoltam, és hazaköltöztem a szüleimhez. Azóta együtt vagyok a kollégámmal, aki felmondott, hogy ne legyünk élő céltáblák a munkahelyen. Csodás a kapcsolatunk, és azt remélem, hogy sokáig fog tartani.”

Tamás felesége terhes lett.

„Nagyon örültem, amikor bejelentette, hogy babát vár. Csodás érzés apának lenni, alig vártam, hogy a kezemben tarthassam a gyermekem. Amikor Patrik megszületett, furcsa érzés lett úrrá rajtam. Úgy éreztem, hogy ez a baba nem az én vérem. Borzalmas apának éreztem magam, nem mertem egy szót sem szólni. De ahányszor csak a karomba vettem, soha nem éreztem azt a túláradó, atyai szeretetet. Mi lehet a gond? Egyik este leültünk a feleségemmel, és úgy gondoltam, itt az idő, elmondom, mit érzek. Amikor felvázoltam neki, hogy mi a helyzet, láttam rajta, hogy elvörösödik. Rögtön tudtam, hogy igazam van, és Patrik nem az én gyermekem. Végül elmondta az igazat. Egy alkalmi, egyéjszakás kaland eredménye a kisfiunk, nem is tudja, mi az apa neve, sőt, semmi mást sem tud róla. Megbocsátottam, és azóta is együtt neveljük Patrikot. Bennem maradt egy tüske, de a feleségem mindent megtesz, hogy feledtesse velem.”

Ha van hasonló történeted, írd meg nekünk.


Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
Biztos, hogy szerelmes vagy?
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
5 dolog, ami alattomosan kúszik közétek a hálószobában
6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed
6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.