intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Mindig is férjhez akartam menni”

„Mindig is férjhez akartam menni”

Nemrég megismerhetted Ziát, aki soha nem akar, és nem is akart férjhez menni. Most elolvashatod Annamari gondolatait a témában.

„Mindig is férjhez akartam menni”

„Kislány koromban láttam a Love story-t. Olyan elementáris hatással volt rám, hogy onnantól kezdve csak az érdekelt, hogy megtaláljam a nekem rendelt nagy szerelmet, ami majd minden akadályon átgázolva, mindenkit legyőzve teljesedik be. Ez persze kb. 10 éves koromban volt, és az életem persze teljesen másképp alakult. Szinte csak rossz kapcsolataim voltak. Kihasználtak, eldobtak, és soha nem éreztem magam értékesnek. Volt bántalmazó partnerem is, aki szinte minden nap vagy fizikailag, vagy lelkileg tett arról, hogy „jól” érezzem magam. Abban az időben szinte nem is jártam haza a szüleimhez, mert a verésnek nyomai voltak, és féltem. A Love story egyre távolibbnak tűnt.

Rengeteg csalódás, elkeseredés, menekülés, sírás és feladás után, sérült lélekkel kezdtem új életet egy másik városban. Már tényleg feladtam minden olyan irányú vágyamat, hogy egyszer tényleg rám talál a nagy szerelem. Az új munkalehetőség tele volt kihívásokkal, szerettem az új városomat is, így napközben nem volt olyan rossz, az idő eltelt valahogy. Sajnos az esték már más kategóriába estek. Sokat gondolkodtam az elbaltázott életemen, és nagyon hiányzott egy megértő társ.  Nem gondoltam volna, hogy valaha még betoppan valaki, aki szeret, megért, meghallgat és meggyógyítja a sérült kis lelkemet.

Pedig nemsokára találkoztam Petivel, aki már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt. Lépni persze nem mertem, mert nagyon féltem egy újabb csalódástól. Ám ő a kezébe vette a dolgokat, és nemsokára már az első randin ültünk egy kávéházban. Annyira akartam a szerelmet, a biztonságot, hogy Peti szinte azonnal levett a lábamról. De akkor sem mertem közelebb engedni, amikor már biztos voltam abban, hogy minden oké vele. Sok idő telt el, míg sikerült elhinnem, hogy ez a fiú tényleg szeret, és csak engem. Más talán ki sem bírta volna velem ezt a „gyógyulási időszakot”, de Peti helytállt, kitartó volt. Már három éve együtt jártunk, amikor felmerült az összeköltözés. Petinek volt egy kertes háza, így én költöztem oda hozzá. Imádtam az egészet: a fűnyíráson kívül mindent szerettem a kertben megcsinálni, sokat voltunk együtt. Aztán egyszer csak megkérte a kezem. Remegni kezdtem, és elsírtam magam. Kicsit hülyén jött ki, de ő nem bántódott meg ezen, hanem szorosan magához ölelt, és százszor is elmondta, hogy mennyire szeret. Az, hogy valaki csak velem akar lenni, teljesen felfoghatatlan volt számomra már eddig is. Most aztán felkerült az i-re a pont. Természetesen igent mondtam. Abban a pillanatban 10 éves voltam újra, a Love story-t néztem a TV-ben, és álmodoztam az igaziról.

Sokat szenvedtem, sokat bántottak, de eljött értem az én hercegem, aki csak engem akart, csak velem akart élni egész hátralévő életében. Éreztem, hogy mindig is ezt akartam. Valahogy görcsösen hajtottam, vágytam a szerelmet. És amikor annyira akartam, nem jött. Amikor pedig már szinte feladtam és letettem arról, hogy valaha boldog lehetek, akkor jött Peti. Mindig is férjhez akartam menni. Ezt szerettem volna, erről álmodtam már kislányként is. Amikor behunytam a szemem, láttam magam a gyönyörű, fehér ruhámban, a fátyolban, a papot magunk előtt. És az egész egy napon valósággá válhatott. Igaz, hogy a ruhám nem olyan volt, mint ahogy elképzeltem. Annál százszor szebb volt, tökéletes. A virágok, minden. És persze ott állt mellettem az az ember, aki nélkül már nem lenne ugyanaz az életem, és ezért köszönettel tartozom neki. Az az élet nem volt jó. Ő megmutatta nekem, hogy milyen a feltétel nélküli szerelem. És itt nem is a házassággal együtt járó papír a lényeg, hanem az, hogy ő mellettem akar lenni, és ezt kinyilatkoztatta minden lehetséges módon. Nekem ez mindennél többet jelent.

Két hónap múlva érkezik az első gyermekünk. Kislány lesz, és Emmának fogjuk hívni. Csodálatos érzés anyává válni, és egy olyan embernek gyermeket adni, akinek az életemet is odaadnám. Remélem, hogy a szerelmünk nagyon sokáig fog tartani, és olyan csöpögősen romantikus lesz, amennyire csak lehet. És minden nap elmondjuk egymásnak, hogy szeretlek…”

Neked mi a véleményed a házasságról? Írd meg kommentben.


Ezeken a helyeken ne szexelj!
Ezeken a helyeken ne szexelj!
Így szexeltek ti
Így szexeltek ti
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.