intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Biztos, hogy szerelmes vagy?

Biztos, hogy szerelmes vagy?

A mindent elsöprő szerelem, a rózsaszín ködbe burkolózó gondolatok és a nagy érzelmek mostanában igen ritkák. Sokszor mi magunk sem tudjuk, mit is érzünk valójában. Igaz-e a vágy és valódi-e az intimitás, amit a társunk, partnerünk felé megélünk. Honnan tudhatod, hogy nem vagy szerelmes, hanem csak jól esik együtt lenned a másikkal? Íme, néhány biztos pont, ami segít eldönteni.

1. Nem ő jár a fejedben állandóan

Aki szerelmes, többnyire mindig arra a személyre gondol, akibe szerelmes. Ha te nem így vagy ezzel, sőt, akár napokig eszedbe sem jut, akkor lehet, hogy nem ő a nagy Ő.

2. Nincs meg a szikra köztetek

Az első találkozáskor már borítékolható, hogy mi fog történni, csak legtöbbször maguk a résztvevő felek nem veszik ezt észre. Az a bizonyos szikra pedig nagyon sokáig elkíséri a szerelmespárt. Ha úgy érzed, köztetek nem izzik a levegő, amikor megpillantjátok egymást, akkor keress más, kicsit jobban szikrázó párt.

3. Nem vagy különösebben feldobva attól, hogy randiztok

A rózsaszín (vagy lila) köd mögött általában eufória lakik. Ez az az érzés, ami akkor kell, hogy elöntsön, amikor találkoztok, vagy együtt vagytok. Ha te nem érzed ezt, amikor épp randira készülsz, vagy üdvözlöd, megöleled őt, akkor van egy rossz hírünk.

4. A szex nem igazi élvezet

A szex akkor jó, ha mindkét félnek jó. Ha egyoldalú, vagy nem olyan kellemes, akkor bizony meg kell beszélni, mit hogyan csináljatok, hogy mindketten élvezzétek. Ha ez sem megy, akkor bizony az érzelmekkel lehet a probléma, ami a nőknél igen nagy hajtóerő, ha a szexről van szó.

5. Nem igazán bízol benne

Ez lehet egy régebbi csalódás maradéka is, ezen gondolkozz el, hátha te magad tudsz a dolgon javítani. Ha azonban a számvetésed után sem oldódik meg ez a probléma, akkor baj van. A bizalom ugyanis mindennek az alapja. Ha ez nincs meg, akkor állandóan féltékenykedés van, ami megmérgezi a kapcsolatot. A szerelem viszont feltételezi a bizalmat, így sürgősen el kell gondolkodnod, hogy valóban szereted-e őt.

6. Nem tudod, és nem is akarod kifejezni az érzéseid neki

A szeretlek a legszebb szó, amit egy szerelmes hallani is akar. Sajnos az, ha nem tudod kimondani, vagy nem akarod, az nem jelent jót. Ha alapból olyan a személyiséged, hogy nehezebben beszélsz az érzéseidről, tudnod kell, hogy a szerelmének mindenki képes megnyílni, hiszen a szerelem feltétlen. Ha azonban neked nem sikerül, akkor valószínűleg nem vagy szerelmes.

7. Nem akarsz vele kettesben lenni

Úgy érzed, hogy uncsi már csak a pasiddal/csajoddal lenni? Ez nem valami jó hír. Azt jelenti, hogy nem vagy szerelmes, a szerelmes ember ugyanis nem akar mással lenni, csakis azzal, akit szeret. Egyedül azzal.


Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
Mit kell tudni a nők orgazmusáról?
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.