intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Állandóan fáradt vagy? Lehet, hogy a párkapcsolatodban van a probléma!

Állandóan fáradt vagy? Lehet, hogy a párkapcsolatodban van a probléma!

A tested egy gépezet, ami fenntart, életben tart téged. Ha azonban a háttér, azaz a lélek és a szellem nincs rendben, nincs biztonságban, akkor a test nem érzi jól magát, különböző betegségek, kellemetlen tünetek lesznek úrrá rajta.

 Állandóan fáradt vagy? Lehet, hogy a párkapcsolatodban van a probléma!

Bizonyára hallottál már arról, hogy ha a lélek és a szellem nincs jó állapotban, akkor azt a testünk betegséggel reagálja le. A boldogtalanság olyan mély nyomokat képes hagyni az emberben, ami fizikai betegségekkel járhat. Olvass csak tovább, mindjárt megtudod, mit okoz egy boldogtalan párkapcsolat a szervezetedben.

Állandóan fáradt vagy

Egy boldogtalan, nem kielégítő kapcsolatban nagyon sok a stressz, a szorongás és a depresszió is. A szervezet ebben az állapotban is törekszik az egyensúlyra, azaz a megnövekedett adrenalint, dopamint és kortizolt megpróbálja kiegyenlíteni. Ennek a folyamatnak a velejárója az, hogy állandóan fáradtnak érzed magad, levert vagy és rosszkedvű is. Az alacsony energiaszint pedig kihat a kapcsolatra is, tovább betegítve azt. Ilyenkor ugyanis semmi kedved semmihez, nem akarsz szexet és még beszélgetéseket sem. Ez pedig nem tesz jót a kapcsolatnak, ami már amúgy is halódik.

Nem alszol jól

Vagy egyáltalán nem alszol. Annak ellenére, hogy szinte mindig fáradtnak érzed magad, az alvás egyáltalán nem zökkenőmentes. A mély álomba merülés, ami szükséges volna a pihentséghez, csak álom marad, olyan magas ugyanis a stresszhormon-szinted. Ha eddig nem is voltál olyan, aki minden kis pisszenésre felriad, most már ez is az éjszakák részévé vált. Mivel nem tudod kipihenni magad, rosszul teljesítesz napközben, nem tudod a feladataidat maradéktalanul elvégezni, ami pedig további stresszforrás. És a kör bezárult…

Sokszor vagy beteg

A boldogtalanság és a vele járó stressz nem kíméli a szervezeted védekezőrendszerét sem. A járványok idején biztosan nyomod az ágyat, de a kisebb vírusok, fertőzések is hamarabb kifognak rajtad, mint egy boldog emberen. Ennek is kellemetlen következményei lehetnek mind a munkádban, mind a magánéletedben.

Fáj a hátad, a nyakad, a lábad, a karod

Egy boldogtalan, kiszipolyozó kapcsolat olyan, mintha állandóan egy súlyt cipelnél magaddal. Amikor ott van veled a párod, nem érzed jól magad a közelében, ezért tudat alatt megfeszíted az izmaidat. Ez a folyamatos feszülés nagyon kellemetlen, sokszor erős fájdalmakat okoz, izomletapadásokkal járhat. 

Nem jó a gyomrod

Mindig azt érzed, hogy gombóc van a torkodban. Nem szívesen eszel, de ha igen, akkor az nem esik jól. A gyomrod akkora, mint egy cseresznye (legalábbis így érzed), és már egy sima vajaskenyértől is rosszul vagy. Ez a probléma is a hormonokra vezethető vissza. Miattuk nem megy jól az emésztés. A másik ok az, hogy az általános közérzeted nem jó, az immunrendszered is gyengébb, így az emésztés is nehézkes.

Tarjáni Rita


5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
5 férfitípus, akitől menekülnek a nők – Ők is szerelemre vágynak
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
Szív vs. ész, avagy az örök harc
Szív vs. ész, avagy az örök harc
5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.