intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szex a csillagok körül – te melyik csillagjegyhez tartozol?

Szex a csillagok körül – te melyik csillagjegyhez tartozol?

A csillagokhoz valóban értő asztrológusok szerint, a csillagjegyed is meghatározza azt, hogy milyen a hozzáállásod a szexhez, illetve azt, hogy hogyan szereted, és azt is, hogy hogyan teljesítesz. Te melyik jegyhez tartozol?

1. Spontán Kos

Nem erénye a tervezgetés. Inkább belevág a dolgok közepébe, és az „ahogy esik, úgy puffan” elvén érvényesíti vágyait. Általában kiváló szerető, így lehet, hogy jól teszi, ha nem tervezget. Jó hír, hogy nagyon könnyű elcsábítani és felizgatni.

2. Érzelemdús Bika

Egy Bika jegyű nem tudja elképzelni a szexet egy olyan emberrel, aki iránt nem érez semmit. Ő nem választja ketté a szerelmet és a szexualitást. Csakis azzal tud lefeküdni, akivel a testiségnél mélyebb kapcsolat jött létre, hiszen csak így tudja teljesen átélni a szex okozta gyönyört.

3. Mindig nyitott Ikrek

Az Ikrek jegyűek olyan szeretők, akik mindig nyitottak, mindig minden úgy jó nekik, ahogy van. Ha gyors menet, akkor az a jó, ha szépen megtervezett, órákig tartó szexrandevú, akkor azért lelkesednek.

4. Zárkózott Rák

A Rák gyakran fojtja magába érzelmeit. A vágyaikat nehezen adja ki másnak, inkább arra törekszik, hogy a partnere mindent megkapjon a szexben, amire szüksége van. Nagyon mély kapcsolat kell ahhoz, hogy ki merje mondani, mi a jó neki, mire vágyik. Ha azonban ez megtörténik, akkor nagyon jó szerető.

5. Szenvedélyes Oroszlán

Az Oroszlán az a típus, akinek nagyon fontos a visszajelzés. Mindennél többet ér számára, ha a partnere elismeri teljesítményét. Nagyon szenvedélyes szerető, figyelmes, gyengéd, lesi szerelme minden kívánságát. Imádja látni, ahogy a partnere a csúcsra jut, hiszen ez a legnagyobb elismerés számára.

6. Romantikus Szűz

Nem áll távol tőle a spiritualitás, a romantika, a szex lelki oldalát tartja fontosnak. Könnyű kizökkenteni, ezért a partnerének nagyon résen kell lennie, hogy le tudja kötni a Szűz figyelmét.

7. Kényelmes Mérleg

A Mérleg megszokta, hogy rajonganak érte. Pont ezért kissé elkényelmesedett, és imádja, ha a partnere mindent megtesz, hogy ő jól érezze magát. Persze, ha ez megvan, ő is kiváló szerető. Elvárja, hogy a szerelme minél több energiát fektessen a kapcsolatba, és egyúttal a szexuális együttlétbe is.

8. Tüzes Skorpió

A Skorpió számára sokszor nehézséget okoz a lelki kapcsolat kialakítása. Testi vágyait ezer fokon égve elégíti ki, de ebbe hamar belefárad, és ekkor a partnerén múlik, hogy ki tud-e tartani mellette.

9. Önző Nyilas

A Nyilas az a típus, akit csak addig érdekel a másik, amíg megszerzi, megkaparintja, szexuálisan lenyűgözi. Ha ezt az érzést nem érzi már, akkor hajlamos a partnerét nyűgnek tekinteni, akitől mielőbb meg kell szabadulni. Könnyen képes szexre érzelmek nélkül is.

10. Bizalmatlan Bak

Bizalom nélkül a Baknak nem megy. Képtelen szexuális kapcsolatra úgy, ha valakivel nem érzi 100%-ban biztonságban magát. Nem olyan nyitott az újra, mint az Ikrek, és nem olyan szenvedélyes, mint az Oroszlán, de jó szerető, ha érzi a partner bizalmát és ő is megbízhat a szerelmében.

11. Szeretetteljes Vízöntő

Ideális szerető. Neki az a fontos, hogy a partnerének mindent megadjon. Fontos számára az érzelmi kötelék, de nem ez jelent neki mindent. Képes az érzelemmentes szexre is.

12. Elfogadó Halak

Az egyszerű élvezetek híve a Halak. Elfogadja a partnerét és saját magát is, feltételek nélkül. Nem agyal sokat olyan dolgokon, amelyeken nem, vagy nehezen tud változtatni. Úszik az árral, és élvezik, ami épp történik velük.

 

Ligeti Anna


Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Az első szerelem
Az első szerelem
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Hosszú kapcsolatban élsz? Ezekkel bizonyára szembe kell majd nézned
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.