intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szakítás az összeköltözés után

Szakítás az összeköltözés után

A szakítás önmagában sem kellemes dolog, azonban ha már földrajzi értelemben is egyek vagytok, azaz együtt éltek, még egy fokkal nehezebb.

Szakítás az összeköltözés után

Az összeköltözés mindenkinek mérföldkő. Neked azért, mert végre a magad ura lehetsz, a saját lábadra állhatsz, és azzal lehetsz, akit nagyon szeretsz. A szüleidnek azért, mert az egyetlen kicsi virágszáluk elhagyja a közös otthont és egy „pernahajderrel” köti össze az életét.

Ám az összeköltözés nem csak ezért nagyon fontos. Innentől kezdve egymásra vagytok utalva. Mi van akkor, ha bekövetkezik a szakítás? Ki hova, merre, és hogyan?

Minden annyira jó volt. Az együtt töltött hónapok (évek) alatt a kapcsolatotok viszont egyre csak rosszabb lett. Valahogy minden elvesztette a varázsát.

Szakítás az összeköltözés után

Annyira megromlott már köztetek a viszony, hogy a mindennapi tevékenységek sem működnek zökkenőmentesen? Úgy érzitek, hogy ez az egész már helyrehozhatatlan?

Hiába éltek egy fedél alatt, ez a tény nem oldja meg a problémákat.

Mit tehetsz?

1. Rá kell jönnöd, mi okozza a bajt

Lehet, hogy nincs veszve minden, megfelelő kommunikációval együtt is találhattok megoldást.

2. Ha már úgy érzed, nincs visszaút, légy kíméletes

Természetesen most úgy érzed, egy világ dőlt össze, és nem akarsz a pasiddal kedves lenni, de gondolj az együtt töltött szép időre, és légy úrinő. Természetesen a sérelmeidet kimondhatod, de légy kíméletes. Nem tudhatod, hogy benne milyen érzések munkálkodnak.

3. Ne hagyj ott semmit

Ha neked kell elköltöznöd, pakolj össze nagyon körültekintően, hogy elkerüld a későbbi kényszerű találkozást. Nincs annál rosszabb, amikor vissza kell menned a kapcsolat elromlásának színhelyére, és ott kell töltened, ki tudja, mennyi időt. Ha ő költözik, segíts neki, hogy egy CD se maradjon ki a csomagból.

4. Értesítsd a számodra fontos embereket

Elég furcsán hangzik, de fontos, hogy a szüleid és a barátnőd tudomást szerezzenek a történésektől. Bizony, még szükséged lehet a segítségükre lelki téren.

5. Csak a jóra emlékezz

A negatív gondolatok magát az együttélést is a negatív emlékek közé helyezik, pedig ez a világ legjobb dolga. Az is lehet, hogy teljesen elutasítod az egészet, mert nem akarod újra átélni az elköltözés-veszekedés helyzetét. Mindenesetre az biztos, hogy a jövőben jobban meggondolod, hogy összeköltözöl-e a szerelmeddel. Ha azonban a pozitív emlékek vannak túlsúlyban, azaz ezekre gondolsz inkább, akkor az összeköltözés és az együttélés is kellemes emlék marad, amit ugyanúgy meggondolsz majd, de nem fogod elutasítani.


Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?
Játékosság a szexben
Játékosság a szexben
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.