intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!

Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!

Mindenki egy óriási hátizsákkal érkezik a kapcsolatba. Ebből a hátizsákból kikerülhetnek dolgok, de bele is kerülhetnek ugyanúgy. Természetes, hogy az idő befolyásolja a párt, egymáshoz idomulnak a felek. Vannak azonban olyan dolgok, amelyek annyira a személyiséghez tartoznak, hogy nem jó, ha elvárjuk, hogy a párunk ezekben változzon.

Persze, tökéletes kapcsolat nem létezik, nincs olyan, hogy minden tökéletesen megfelelő, kényünk-kedvünk szerint alakul. Minden pár életében vannak olyan dolgok, amelyek negatívan befolyásolják az együtt töltött időt. Ha tisztában vagyunk önmagunkkal, sokkal könnyebb dolgunk van, hiszen könnyebben is választunk párt. Olyat, aki közel van ahhoz a képhez, ami az ideálunkat festi le.

Vannak olyan dolgok, amelyben senki nem akar, vagy nem tud változni, változtatni. Lássuk, mi a 3 legfontosabb.

1. A múltja

Egy ember múltjába nagyon sok minden beletartozik: a gyermekkori élményei, a szüleivel való kapcsolata, és az is, hogy kikkel volt együtt szerelemben. Azokat a döntéseket, amelyek meghatározták a párod múltját, nem tudod kitörölni. Ezekhez a döntésekhez kapcsolódhat fájdalom, hiányérzet is, de nem a te feladatod, hogy ezeket megoldd. Abból viszont ki kell venned a részed, hogy ráirányítsd a figyelmét a ti kapcsolatotokra. Ez segít feldolgozni azt, ami elmúlt, anélkül, hogy feledésbe merülne, vagy meg kéne változtatni bármit is.

2. Az, hogy hogyan érez

Mivel nem vagyunk egyformák, nem várhatod el a párodtól, hogy ugyanúgy érezzen, mint te, és ezt ugyanúgy mutassa is ki. Nem mindenki tudja kezelni a hirtelen rátörő érzéseket. Fontos, hogy hagyd, hogy ő maga is tisztában lehessen az érzéseivel. Ne követelj tőle semmit, és ne akard kikényszeríteni, amit ő nem érez és nem akar. Azonban arra figyelj, hogy meg akarja érteni és fel akarja dolgozni az érzéseket, mert, ha ez nem történik meg, akkor a későbbiekben nagyon hosszú út vár rátok, amelynek nemcsak a kapcsolatotok lesz a része, hanem az ő önismerete is.

3. A barátai és a kedvtelései

Gondolj bele, neked hogy esne, ha egy másik ember bele akarna szólni abba, hogy kikkel barátkozol. A szüleiden kívül senkinek nincs joga véleményt formálni a barátaidról, nekik is csak azért, mert folyton aggódnak a gyerekükért. Mivel te nem vagy a szerelmed szülője, inkább hagyd meg neki a választás jogát, hogy eldönthesse, kikkel akar barátkozni. Ugyanígy a szenvedélyei is fontosak számára, így azokat sem ildomos kritizálni. Ha szeret focimeccsekre járni, hadd tegye, ha néha egy-egy sörre beül a haverokkal, szervezz te is csajos programot a barátnőiddel. Ha szeretné, kísérd el egy-két sportprogramra, vegyél részt az ő kedvteléseiben, és ismertesd meg vele a tieidet.

 

Komáromi Csenge


Boldogtalan házasság
Boldogtalan házasság
„Amikor vele vagy, minden értelmet nyer” – filmes gondolatok a szerelemről
„Amikor vele vagy, minden értelmet nyer” – filmes gondolatok a szerelemről
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.