intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

Nemsokára ismét tombol a nyár, és lehet egy kicsit kettesben romantikázni. Ha még nem tudod, mi legyen a szerelmes úticél, olvass tovább, mert összegyűjtöttük neked a legszuperebb helyeket, ahol zavartalanul lehettek együtt a szerelmeddel rövidebb vagy hosszabb ideig.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

1. Noszvaj

Egertől 10 kilométerre fekszik ez a csodálatos kis ékszerdoboz a Bükk déli kapujában.

Ha ezt a helyet választjátok, hegyek és völgyek, a kastély és rétek, tavak és a híres Barlanglakások mind-mind elvarázsolnak majd. A vidék borai és termálvizei hívogatóak.

Az sem lenne baj, ha itt ragadnátok.

Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban

2. Tihany

A Csúcs-hegy oldalában található az a gyönyörű őslevendulás, amely minden június vége felé lilába öltözteti a tájat. Majdnem 50 éve nyújt lenyűgöző látványt az ide utazóknak. Minden évben rendeznek „szedd magad” levendulagyűjtést is Tihany mellett, a bekötőút mellett fekvő levendula-ültetvényen (Gödrösi elágazó). Helyben lehet aratózsákot vásárolni, amelyet jól meg lehet pakolni az illatos virággal. Idén június 20-26-ig lehet szedni saját kezűleg levendulát. A közelben találtok szállást is, akár szállodában, akár kisebb panzióban.

3. Káli-medence

Magyarország egyik legcsodásabb ékköve, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme. Leginkább nyáron és ősszel érdemes idelátogatni. Nyáron a nyüzsgés miatt, ősszel pedig a szüret miatt. A környéknek csodás borai vannak. Itt van a híres Káptalantóti Piac is. Közel a Balaton, nagyon meghitt, nyugodt, pihentető lehet itt a nyaralás. Ha azonban nagy pezsgésre vágytok, inkább keressetek másik úticélt.

4. Badacsony

Badacsony a Balaton parti hegyek fejedelme. Ez a legnagyobb, legszebb, és a leghíresebb is hegytársai között. Még külföldön is híres, ahol borászatáért és természeti értékeiért rajonganak. Ha az aktív pihenés szerelmesei vagytok, akkor ez a nektek való hely. Kerékpártúrák, hajózás, vízparti túrák teszik színessé a kínálatot. A legenda szerint, ha az itt található Rózsakövet felkeresitek, egy éven belül esküvő várható.

5. Fonyód

Ez a város a szerelmesek kedvenc helye. Az andalító tóparti séták miatt ez nem is csoda. Itt található a híres Kripta Villa, ahol, ha az ágy fölött megfogjátok egymás kezét, örökké tartó szerelem és boldogság lesz a jutalmatok.

6. Tata

A vizek városának is nevezik. Híres a vadludairól, a vízimalmairól és műemlékeiről is.  A gyönyörű tati vár, az Esterházy-kastély és az angolkert is hozzájárul a tökéletes, romantikus hangulathoz.

7. Bakony

Igazi vadregényes táj, ahol te lehetsz a hercegnő, a szerelmed pedig a herceg. A Bakony fővárosaként ismert Zirc az ország legmagasabban fekvő városa, így szuper kiindulási pontja lehet különleges kirándulásoknak. Itt található a híres Zirci Ciszterci Arborétum, ahol hársfák, libanoni cédrusok és mamutfenyők adnak árnyékot a szerelmes sétákhoz. A Bakony szívében, a Kőris-hegy és a Nagy-Somhegy közötti völgykatlanban helyezkedik el a festői szépségű Bakonybél. Számos barlang és bővizű forrás tarkítja. Egyszerűen tökéletes hely, ha el akartok szakadni a hétköznapoktól, és valódi romantikára vágytok.

9. Tapolca

Valódi mediterrán hangulat jellemzi ezt a kisvárost. Apró kis utcákban andaloghattok kéz a kézben. Különleges élményekre tehettek szert a Tavasbarlangban.

10. Szentendre

Közel a fővároshoz, kis színes házakkal, megkapó terekkel vár benneteket Szentendre. Lombos fáival és szűk utcácskáival igazi menedék a nagyváros elől. Sétálhattok a Duna-parton, de ellátogathattok a Skanzenbe és számos múzeumba is. Az egész Szentendrei-sziget egyszerűen gyönyörű. Érdemes ellátogatni ide bármely évszakban, de Szentendre fagyizói és a lángos miatt meleg évszakban a legjobb.

Neked van kedvenc hazai romantikus helyed?


5 tipp a hosszantartó gyönyörért
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
Ahogy eszik, úgy szexel
Ahogy eszik, úgy szexel
Van olyan dolog, amit utálsz, de mégis bevállalnád a szerelmedért? – Hatan válaszoltak
Van olyan dolog, amit utálsz, de mégis bevállalnád a szerelmedért? – Hatan válaszoltak
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.