intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ha egy napra férfi lehetnék

Ha egy napra férfi lehetnék

Nemrégiben írtam arról, hogy egy barátom mit csinálna, ha egy napra nő lehetne. Én is elgondolkoztam azon, hogy mit tennék, ha egyetlen napra az ellenkező nem bőrébe bújhatnék. Tényleg érdekes gondolataim voltak, többnyire arra koncentrálódtak, hogy mit csinálnék az ágyban, illetve, hogy megpróbáljam magam megérteni, mármint férfiként. Íme, az 5 dolog, amit feltétlenül megtennék, ha egy napig férfi lehetnék.

Ha egy napra férfi lehetnék

Biztos, hogy megborotválkoznék

Tudom, hogy a pasik utálják, de mivel nőként fogalmam sincs arról, hogy milyen lehet, ha az ember arcán (!) szőr nő, feltétlenül kipróbálnám a borotválkozást. Utána természetesen nem lenne szívügyem ez a mindennapi rutin dolog, inkább hagynám megnőni a szakállam, és borbélyhoz járnék, mint a nagypapám (ez nem egynapos projekt).

Mindent megvizsgálnék a testemen – nagyon tüzetesen

Főleg a péniszemmel lennék elfoglalva (Úristen, el sem tudom képzelni, hogy valami lóg, vagy ágaskodik a lábam között). Persze maszturbálnék is, csak, hogy kipróbáljam, milyen ezt férfiként csinálni.

Szexelnék

Ha egy napra férfi lehetnék

Természetesen kipróbálnám a szexet is férfiként. Nagyon más vajon, mint nőként? Mármint az érzés más?  A tenyeremen hordoznám a csajom, mindent megtennék, amit kér az ágyban, őrületes lenne, az biztos! Ha több időm lenne férfiként, akkor biztos kipróbálnék még pár olyan dolgot a szexben, amire csak a férfiak vágynak – de ehhez szintén nem elég egy nap.

Csókolnék

Azt hiszem a férfilét egyik legizgalmasabb része az, hogy kezdeményezhetnek. (Jó, tudom, hogy ma már a nők is megteszik, sőt! De mégis a régimódi pasi-nő felállást jobban kedvelem.) Megcsókolnék valakit… először. Biztos remegnék az izgalomtól, hogy vajon jól csinálom-e. Ezt mindenképp szeretném érezni.

 Átélném, milyen apának lenni

Végignézném, ahogy a feleségem életet ad a gyermekünknek. Olyan csodás lehet ez férfiként is, hogy vágyom rá, hogy megtapasztaljam. Elvágnám a köldökzsinórt, magamhoz szorítanám a gyerekem, és azt mondanám neki, hogy ne féljen, apa megvédi, mindig ott lesz vele. Persze ez igaz a nagypapaságra is. Az egy külön világ lehet. Térdemre ültetném az unokámat, és elmondanék neki mindent, amitől működik ez a világ.

Ligeti Anna


Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed
Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
Beszélgess gyerekeddel a szexről!
Beszélgess gyerekeddel a szexről!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.