intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tartsunk szünetet!

Tartsunk szünetet!

Ez az a mondat, amiről mindenki tudja, hogy csak elodázza az elkerülhetetlent. Ez a mondat már következmény, ami után már semmi sem lehet ugyanaz.

Tartsunk szünetet!

A sok parttalan vita, eredménytelen veszekedés, lépkedés a gyűlölet határán, az a furcsa kimerültség-érzés, ami annyira leszívja az energiánkat, hogy szinte mozdulni sem bírunk. És kimondjuk: tartsunk szünetet. Ennél rosszabb talán nem is történhet egy ígéretesen induló kapcsolattal. A rutinná válás, az egy helyben álldogálás sajnos magával hozza ezt a könyörgésszerű mondatot. Nem lehet mást tenni, hiszen a szeretet még él, nem akarunk teljesen eltávolodni, de nem tudunk együtt lenni sem.  Nem bírjuk elviselni egymást, belefáradtunk az együttlétbe. Ám nem akarjuk magunkévá tenni azt a gondolatot sem, hogy már nem lesz mellettünk, akit szeretünk. Így hát a szünet a megoldás. De meddig? Meddig lehet húzni, meddig lehet a magunkra erőltetett helyzetet elviselni?

Lehetne csak szimplán szakítani, de abban ott a véglegesség. A szünet magában hordozza azt, hogy egyszer újra együtt leszünk. De mik a szabályok? Vajon a szünet alatt lehet más partnerünk is, vagy minden a régi, csak épp nem vagyunk fizikailag együtt?

A szünet nem engedi, hogy új életet kezdjünk valahol máshol, valaki mással. Mert még együtt vagyunk a régivel, de mégsem.

A szünet egy kitolt szenvedés, a ki nem mondott búcsú, az elnyújtott vég. Így is, úgy is elérkezik a kapcsolat vége, de a szünettel tovább tart az amúgy sem kellemes befejezés. Ennek kéne a leggyorsabban lezajlania, mégis mi magunk kárhoztatjuk saját magunkat arra, hogy tűrjünk még tovább. Az egyedüllét ilyenkor még súlyosabb magánnyá nehezedik, mint akkor, ha ott van mellettünk, akit szeretünk. A szünet arra való, hogy elrejtsük a gyávaságunkat. Nem merjük kimondani, hogy vége, mert félünk, hogy egyedül maradunk, de azt sem bírjuk már sokáig, ami a kapcsolatban zajlik. Nem vagyunk elég bátrak felvállalni, hogy nem jó így, más kell, új kell.

A szünet olyan, mint a felfüggesztett börtönbüntetés. Van is kapcsolat és közben nincs is. Gyávaság mindkét fél részéről, amivel saját felelősségük elől menekülnek el, nem vállalják fel a hibákat, csak besöprik a szőnyeg alá.

Ha tisztelnék egymást, kimondanák, hogy nem megy tovább együtt. Véget vetnének a kapcsolatuknak, és hagynák, hogy a másik továbblépjen.

A szünet tisztességtelen időkérés, amit a gyávák többször kijátszanak életük során.

Ha ilyennel találkozol, bárhogy is érzel, mondj nemet. Elkerülöd a felesleges szenvedést, és emelt fővel távozhatsz a kapcsolatból.


Érett vagy egy valódi kapcsolatra?
Érett vagy egy valódi kapcsolatra?
6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.