intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az okos nők és a szerelem

Az okos nők és a szerelem

Ha egy nő szép, az csodás, ha szép és mellette még okos is, az kész főnyeremény. Ám valamiért az okos nők nehezen találják meg életük párját. Vajon miért van ez így? Erre a kérdésre sokféle válasz létezik, mi most az 5 leggyakoribbat mutatjuk meg.

Az okos nők és a szerelem

1. Hűek önmagukhoz

Az okos nők tisztában vannak azzal, hogy egy kapcsolathoz mindenképp az kell, hogy megőrizzék önnön személyiségüket. Nem adják fel magukat a párjuk kedvéért, azaz hűek önmagukhoz, az elveikhez. Pontosan tudják, hogy ha nem így tennének, akkor egy idő után a szeretett személy befolyása alá kerülhetnek, amit ők szeretnének elkerülni. Nem félnek kimondani a véleményüket, soha nem tartják magukban, ha valami nem tetszik nekik csak azért, hogy a párjuk jó véleménnyel legyen róluk.

2. Nagyon önállóak

Ebben a rohanó, gombnyomásra működő világban már a nők is képesek egyedül boldogulni. Az intelligens, okos nők gyakran annyira önállóak, hogy nehezükre esik megosztani valakivel az életterüket. Az okos nők azért szeretnének ismerkedni, hogy valódi társra leljenek, el szeretnék kerülni a sok kísérletezgetést, hiszen nem a boldogulásuk múlik azon, hogy van-e mellettük férfi.

3. Priorizálnak

Bármilyen furcsa is, vannak olyan nők, akik nem a családi életet, a szerelmet helyezik életük listájának első helyére, hanem esetleg a karrierjük, a munkájuk sokkal fontosabb az adott életszakaszban. Lehet, hogy a barátság is előkelőbb helyen szerepel a családnál, ami egyfajta kötöttséget jelent.

4. Számolnak a lehetőségekkel

Egy okos nő tisztában van azzal, hogy a kapcsolata véget is érhet, hogy semmi sem tart örökké. Az exek pedig mind-mind egy-egy tanulságos fejezetnek számítanak, amelyeket nemcsak lezártnak kell tekinteni, hanem a tanulságokat levonva kell az új kapcsolatot megélni.

5. Nem dőlnek be olyan hamar

Mit nekik nemi vágy, szexuális vonzódás? Az okos nőket nem olyan könnyű ágyba vinni, ugyanis nem dőlnek be a szép szavaknak, inkább az intimebb kapcsolatot keresik. Nekik fontos, hogy hosszú távú terveik legyenek. Csak olyan férfival állnak szóba, aki hasonlóan komolyan gondolkodik. A hormonoknak esélyük sincs, nagyon szigorú a mérce, aminek meg kell felelni. Nem adnak mindenkinek esélyt arra, hogy bizonyítson.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, kérdezz online rendelésünkön itt!


Mit szeret a nő egy férfiban?
Mit szeret a nő egy férfiban?
Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
Így éld meg a szexben rejlő intimitást!
Az orgazmus a fejben dől el
Az orgazmus a fejben dől el
Már nem szeretlek, Isten veled!
Már nem szeretlek, Isten veled!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.