intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 jel, hogy már nem szereted a pasidat

5 jel, hogy már nem szereted a pasidat

A szerelem elmúlik. Igaz, hogy ez egy hosszú folyamat, és nem mindenkinél zajlik ugyanúgy, de az biztos, hogy a kezdeti lángolásból egy sokkal szelídebb tűz marad a kapcsolatban. Azonban előfordulhat, hogy a szerelem elmúlása olyannyira hangsúlyos nyomot hagy, hogy nem is marad együtt a pár szeretetben, hanem szétválnak útjaik. Íme, 5 jel, hogy már biztosan kiszerettél a pasidból.

5 jel, hogy már nem szereted a pasidat 

  1. Már nem vonzódsz hozzá úgy, mint régen

A szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban, de e nélkül nem igazán létezhet kiegyensúlyozott párkapcsolat. Észreveszed, hogy vannak olyan tulajdonságai, amelyeket egyre nehezebb elviselned, amelyek nem tetszenek Ha sérül a vágy, nincs vonzalom, az nyilvánvalóan a szakítás előjele lehet.

  1. Nincs közös jövőképed vele

Eddig minden olyan jó volt. Szépen tervezgettétek a jövőt, az együtt megöregedést, meg ilyeneket. Most már nem látod tisztán a képet, nem tudod elképzelni, hogy milyen lenne együtt, és megpróbálsz mindig kitérni a téma elől, ha szóba kerül. Tudod, hogy ez az egész nem mehet így tovább.

  1. Már nem zavar, ha más nő legyeskedik körülötte

Nemrég még gyilkolni tudtál volna a szemeddel, amikor megpillantottad, hogy összemosolyog egy másik nővel a kávézóban, vagy megfordul egy csinos fenék után az utcán. Ha ez nem zavar többé, bizonyára nem szereted már.

  1. Bármikor képes vagy hazudni neki

Az őszinteség komoly dolog. Összetartja a kapcsolatot. Amint azonban nem jön zsigerből, akkor gondok vannak. Ha úgy érzed, nem kell őszintének lenned a pasidhoz, simán hazudsz neki, ha úgy hozza a sors, akkor biztos lehetsz abban, hogy a szerelmetek már hamvadóban van.

  1. Már nem fontos neked

Régen nem bírtad, ha távol voltatok egymástól, igaz? Most viszont már nem nagyon érdekel, hogy merre van, mit csinál, és az sem, hogy kivel. Már nem okoz örömöt neked, hogy vacsorával várhatod, inkább nyűgként éled meg ezeket az apróságokat. Már nem igazán érdekel, hogy mi van vele, és nem is érzed annyira a hiányát. Nem motivál, hogy neki megfelelj, és nem érdekel, hogy őt mi motiválja, egyszerűen nem fontos neked.

Ha a fentiekből bármely pont jeleit véled felfedezni a kapcsolatodban, vagy magadon, akkor gondolkodj reálisan. Ne húzd az időt feleslegesen, hanem inkább beszélj a pasiddal, hogy vajon ő is ugyanígy érez-e. Ha igen, akkor egyértelmű a dolog, szakítás lesz a vége. Ha nem ugyanúgy gondolja, akkor viszont a végére kell járnotok, hogy te miért így gondolkodsz.

Ligeti Anna


Íme 4 tévhit az orgazmusról
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
Nők az ágyban – te milyen típus vagy?
A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
A látszatszerelemnél nincs rosszabb! Küzdj a boldogságért!
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.