intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Pornófilm, borotva, fogkrém.. - Ezeken veszekednek legtöbbet a párok

Pornófilm, borotva, fogkrém.. - Ezeken veszekednek legtöbbet a párok

Rengeteg apróságon tudunk vitatkozni, és az egyet nem értés okán általában jót nevetünk utána. Minden szerelmespárnál felbukkannak olyan témák, amelyek biztosan bombát robbantanak. Összegyűjtöttünk most ötöt.

1.   Pornófilm

Ha a férfi pornót néz, tíz nőből nyolc biztosan kiakad, a maradék kettő vele nézi. Hogy miért tudunk a plafonon lenni attól, hogy a szexet nem csinálja, hanem nézi? Legtöbbször magunkat okoljuk, azt gondoljuk, nem vagyunk elég jók neki. Ez persze butaság. El kell fogadnod, hogy a férfiak másképp vannak bekötve, sokkal vizuálisabbak. Akkor van gond, ha a pornófilmből akar tanulni, és veled akarja kipróbálni, amit látott. Mindennek van határa!

2.   Önkielégítés

Ez a dolog a szexuális élet velejárója, mégis mi, nők eléggé ki tudunk akadni, ha rajtakapjuk a párunkat, amint épp maszturbál. Pedig ez teljesen természetes dolog. A férfiak ellenkező esetben örülnek a látványnak, és rögtön csatlakozni akarnak. Engedd el a görcsöket és tudatosítsd, hogy minden férfi maszturbál, és ezt nem azért teszi, mert a barátnője nem elég neki. Ez nem olyan, mint a megcsalás, ne engedd, hogy lelkiismeret-furdalása legyen miatta.

3.   A borotva

Ha használod a szerelmed borotváját, ezen ki fog akadni. Hozzáteszem: jogosan. Egyrészt ne használd a dolgait, mert te sem szeretnéd, hogy ő használja a tieidet, másrészt higiéniai szempontból sem túl előnyös a borotváját használnod. Legyen sajátod, vagy epillálj – az tartósabb is.

4.   A fogkrém

Kapcsolatokat láttam tönkremenni a fogkrém miatt. Komolyan! Vannak, akiknek a fixa ideájuk az, hogy középen nyomják meg a fogkrémes tubust. Általában ezek az emberek olyanokkal élnek együtt, akik ezt ki nem állhatják, és mindig a tubus végét nyomják meg a megfelelő mennyiségű fogkrémért. És kész is a baj. Engedj te, te vagy az okosabb!

5.   A zuhanyzás, a fürdés

Mindenki másképp csinálja. Van, aki reggel szeret egyet tusolni, mások este, lefekvés előtt mossák le magukról a város porát. Megint mások inkább engednek egy kád fürdővizet, és elmerülnek a forró habokban. Vannak, akik nem szeretik, ha szex előtt nem mosakszik meg a párjuk. Ha te is ilyen vagy, inkább beszéld meg a pároddal, ne bosszankodj, mert az instant veszekedéshez vezet majd.

Nálad milyen témák, történések verik ki a biztosítékot? Írd meg nekünk!

 

Ligeti Anna


6 tipp az első randira
6 tipp az első randira
Mi befolyásolja a szexuális vágyat? – Nőknél és férfiaknál eltérő a kiváltó ok
Mi befolyásolja a szexuális vágyat? – Nőknél és férfiaknál eltérő a kiváltó ok
A szerelem egyensúlyozás
A szerelem egyensúlyozás
Ilyen lenne az én álompasim
Ilyen lenne az én álompasim
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.