intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?

Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?

Sok-sok tévhit él a férfiak szexuális életéről, szokásaikról. Megkérdeztünk most 5 nőt, szerintük mi az, amit minden nőnek feltétlenül tudnia kell a férfiakról, a szexualitásukról.

Kata (30) – Az orgazmus náluk sem magától értetődik

Mi, nők nagyon sokszor színleljük az orgazmust. Ennek sok oka lehet. A férfiak is így vannak ezzel. Van, hogy ők is színlelnek, és van olyan is, hogy nem ejakulálnak. A színlelés hasonló okokból történik náluk is, mint a nőknél. Szeretnék elhitetni, hogy minden rendben, csak azért, hogy mi boldogok legyünk. Szexelnek, hogy bennünket kielégítsenek, még akkor is, ha velük épp valami nem stimmel. Hát, nem így vagyunk ezzel mi is?

Dóri (25) – A fiataloknak is lehetnek potenciaproblémáik

Sokan azt gondolják, hogy az erekciós gondok csak az idős férfiakat érintik. Nekem van személyes tapasztalatom is az ellenkezőjéről. Sajnos a mai világban nagyon nagy a stressz, ami minden nap ér bennünket. Ettől persze simán előfordul, hogy épp semmi kedvük a szexhez, a vágy is csökken bennük. Ilyenkor részünkről nagyobb megértésre, elfogadásra és főleg nyitottságra van szükség.

Janka (23) – A teljesítményük nagyon fontos számukra

Szívesen tanulnak új dolgokat a szexről, de a teljesítményüket nem szabad nyíltan lehúzni, mert az felér egy megsemmisítéssel. Ha belegondolsz, neked sem esik jól, ha megjegyzést tesz a pasid. Ugyanígy a férfiaknak sem jó ez, de ők talán még komolyabban veszik, mint mi, nők. Én például az együttlétek után mindig dicsérem a pasimat, és látom, hogy ez milyen jól hat rá.

Anett (20) – Van, hogy nincs kedvük a szexhez

Nem esem kétségbe, ha a barátomnak épp nincs kedve a szexhez. Ez a férfiaknál is előfordul, pedig sokan azt hiszik, hogy ők bárhol és bármikor képesek rá. Ez nem igaz, hiszen nekik is lehet rossz kedvük, rossz napjuk, vagy lehetnek épp rossz passzban. Velem is előfordul, hogy a hátam közepére kívánom az egészet. Ilyenkor elég csak összebújni.

Sarolta (21) – Nem mindegyik pasi koncentrál a saját gyönyörére

Tévhit, hogy a pasikat csak az érdekli, hogy elélvezzenek, és kész. Nem mindegyikük ilyen önző. A legtöbbjük szereti látni, hogy a nőnek jó. Az én barátom odavan azért, amikor látja, hogy orgazmusom van. A férfiak, ha szerelmesek, nem akarnak mást, csak örömöt szerezni. Ha nem éreznek szerelmet, akkor viszont mindennél fontosabb számukra, hogy jó élményt hagyjanak a nőben, akivel lefeküdtek.

 

Ligeti Anna


Így szexeltek ti
Így szexeltek ti
10 dolog, amit szeretsz a párodban
10 dolog, amit szeretsz a párodban
Hepatitisz B, a rettegett
Hepatitisz B, a rettegett
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.