intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vívódások

Vívódások

Klári 21 éve van együtt a férjével, Antival. Nagyon szeretik egymást. Elmondása szerint az övék szerelem volt első látásra. Amikor leültünk beszélgetni, egyszer csak előkerültek Klári vívódásai. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi együtt töltött idő után kérdéses lehet számára, hogy a férje szereti-e.

Vívódások

Annyira rohanunk állandóan – kezdi Klári – hogy sokszor nem is gondolkodunk, nem is vesszük észre az apróságokat. A férjem például ma egy nagy csokor virággal állított haza, amelyben 21 szál virág van. Azt sem tudtam, hogy mi az alkalom, amire kapom. Pedig ma nőnap van, és ő ezzel akart köszönetet mondani nekem. Ilyenkor ostorozom magam egy darabig, aztán persze elcsitul a bűntudatom. Sokszor eszembe jut, hogy mennyire természetesnek vesszük azt, hogy a társunk mellettünk van. Pedig ez nem is olyan egyértelmű. Még ilyen hosszú idő után is jöhet valaki, akibe beleszeret, akiért jobban, hangosabban dobog majd a szíve. Amikor ilyen gondolataim támadnak, nagyon elszomorodom, pedig tudom, hogy szó nélkül elengedném. Hogy miért? Szerintem egy szerelem addig él igazán, amíg mindkét fél fülig benne van. Ha az egyikük már egy pillanatra is megszűnik érezni a másik iránt ezt a felemelő érzést, akkor annak a kapcsolatnak ott és akkor vége van. Abban a pillanatban. Nem hiszek abban, hogy azok a kapcsolatok jól alakulnak, ahol kihunyt a szerelem. Nem hiszek abban, hogy két ember tud szerelem nélkül együtt lenni hosszú távon. Valahogy nem tudom elképzelni.

Vívódások

Az én olvasatomban a házasság szerelmen alapul, nem lehet érzelmek nélkül valódi társaknak lenni. És ez néha megrémít. Mi lesz, ha Anti egyszer csak már nem érzi? Ha már nem szeret?

Minden nap együtt fekszünk le, átöleljük egymást, vagy csak megfogjuk egymás kezét, és úgy alszunk el. Sokszor még órákig beszélgetünk elalvás előtt. Érzem, hogy szeret, de kezd már nagyon természetes lenni, hogy így érez. Néha törnek rám ezek a vívódások, és akkor nagyon nehezen szabadulok tőlük.

Már Antinak is beszéltem erről. Megkérdeztem, hogy ő szokott-e hasonlókat érezni. Kiderült, hogy őt is ugyanúgy foglalkoztatja, hogy én vajon meddig fogom szeretni. Abban is egyetértettünk, hogy az emberek nem élhetnek társas kapcsolatban szerelem nélkül. Az mindig kell. Kell a szexhez, kell ahhoz, hogy úgy nézzünk egymásra öregen, betegen, meghízva, lefogyva, ahogy az első napon. A szerelem nem érzés, hanem állapot, ami valószínűleg – ha az ember szerencsés – a sírig tart.

Klári és Anti az én szememben mindig is a tökéletes pár megtestesítői voltak, erre kiderül, hogy még ők is vívódnak, nem biztosak 100 százalékig az érzéseikben. Azaz abban biztosak, csak a párjuk érzéseiben nem. Rájöttem, hogy bennünket, szerelmeseket az éltet, hogy a szerelmünket nap mint nap elkápráztassuk azzal, hogy figyelünk rá, fontos nekünk, adunk magunkból. Cserébe pedig nem várunk viszonzást, csak azt, hogy ő is szeressen, és ha már mégsem érzi, mondja el őszintén. Nincs rosszabb a szerelem nélküli élettársi kapcsolatnál. Létezik persze ilyesfajta együttélés is, de az nem szerelem – mondja Klári. És ebben igazán egyetértettünk.

A képek illusztrációként szerepelnek.


Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
Az alváshiánynak köze van a szexuális problémáidhoz
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, hogy a pasi csak szexet akar
Tévhitek a biztonságos szexről és az intim egészségről
Tévhitek a biztonságos szexről és az intim egészségről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.