intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te is szexista vagy, ha ezeket gondolod a pasikról

Te is szexista vagy, ha ezeket gondolod a pasikról

Amikor a férfiak illetik a nőket olyan gondolatokkal, amelyek egyértelműen negatívak a női nemre nézve. Ugye te sem szereted az olyan beszólásokat, hogy mondjuk nem tudsz vezetni, vagy fogalmad sincs, hogy mik a foci szabályai? A férfiakról is gondolunk hasonlókat…

Egy férfi nem mutatja ki az érzéseit

Tény és való, hogy a férfiak egészen kiskoruk óta csak azt hallják, hogy ha valami fáj, azt nem kell elmondani, sírni pedig lányos dolog. Nem csoda hát, hogy a férfiak vonakodnak beszélni és valójában megélni az érzéseiket. Ugye te sem vagy mindig rózsaszín ködben, nem vagy mindig végtelenül kedves, ahogy arra kislány korodban tanítottak?

A pasik csak "arra" hajtanak

Sok nő nem tudja elképzelni, hogy a férfiak számára nem az a fontos, hogy azonnal ágyba vigyék a kiszemeltjüket. Sokan az érzelmekre kíváncsiak, de őket pont ezért nézik impotensnek, vagy azt gondolják róluk, hogy nem akarnak szexelni. Ugye te sem szereted azt hallani, hogy könnyűvérű vagy, csak azért, mert hamar közel kerültél egy pasihoz?

A férfiak folyton csak a szexre gondolnak

Mert az agyuk helyén hordják a péniszüket! Kutatások bebizonyították, hogy a férfiak valóban többet gondolnak naponta a szexre, mint a nők, de a különbség nem számottevő. Igen, hölgyeim, mi is majdnem ugyanannyit foglalkozunk a testiség gondolatával, mint a férfiak.

Ha náthás lesz a pasi, bele akar halni

Ugye ez nem komoly? Pont olyan felvetés, mint amikor a nők menstruációs napjaira mondják, hogy minden nő bedilizik azokon a napokon. Ugye érzed, hogy milyen butaság ez az egész?

Ha gyerek van a családban, inkább ne bízzuk rá

A férfiak nem tudnak pelenkát cserélni, fogalmuk sincs arról, hogyan kell egy gyereket felöltöztetni, vagy mit kell vinni reggel az oviba. Na, persze! Az apák ugyanúgy képesek gondoskodni a gyermekükről, mint a nők, tudják, mi kell nekik, képesek ellátni őket. Ugye neked sem kell elmagyarázni, mivel működik egy autó?

A férfiak számára a szennyestartó nem létezik

Valóban vannak olyan férfiak, akik nem képesek elvinni a koszos zoknit a szennyestartóig, de én már találkoztam olyan házaspárral, ahol a nő volt ilyen rendetlen. Ebben sincs tehát törvényszerűség, látod?

 

Ligeti Anna

 


Randizás könnyedén
Randizás könnyedén
Szex vs. józan ész
Szex vs. józan ész
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.