intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!

Milyen a vércsoportod? Megtudhatod, milyen vagy az ágyban!

Olyan sok minden kiderül a vércsoportodból, hogy valószínűleg nem is gondolnád. Segít meghatározni, mik azok az ételek, amelyeket jó, ha fogyasztasz, illetve melyeket nem kellene enned, ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben élhess. De az egészségmegőrzés csak a jéghegy csúcsa. A vércsoportodból következtethetünk a tulajdonságaidra, egyes szokásaidra, sőt, még arra is, hogy milyen szerető vagy. 

Ha „0” vércsoportú vagy

A leggyakoribb vércsoportba tartozol. Ezer fokon égsz, imádod a pörgést és a szexet is. Magabiztos vagy, kreatív és gyakorlatias is, ugyanakkor nagyon figyelmes is. A partnered ezt imádja benned. Mindig kapható vagy egy fordulóra, de azt nem nagyon szereted, ha leráznak, visszautasítanak. Nagyon jó szerető vagy, gyorsan élsz, és hajlamos vagy arra is, hogy túltold az élet napos oldalát. Ha egy kicsit visszaveszel, akkor minden rendben lesz.

Ha „A” vércsoportú vagy

Ez a második leggyakoribb vércsoport. Jószívű vagy, szereted, ha az élet nem csak úgy sodor. A vágy általában közepesen ég benned, nem vagy egy csapodár típus, inkább azzal vagy igazán önmagad, akit már jól ismersz, bízol benne. Jól el tudod engedni magad az ágyban, ezt pedig nagyon szereti a partnered, mert felszabadultnak érzi magát ettől. Aktív vagy, szeretsz irányítani, és tele vagy újdonságokkal. Ha úgy érzed, nem kerek a szexuális életed, akkor lehet, hogy csak meg kell beszélned a partnereddel, mire vágysz, és egycsapásra minden megoldódik.

Ha „AB” vércsoportú vagy

Rengeteget foglalkozol a szexszel. Agyban. A fantáziád nem ismer határokat, de amikor a tettek mezejére léphetnél, akkor mégis valahogy meggondolod magad, elszáll a bátorságod. Lehet, hogy kevés az önbizalmad, szeretnéd, ha minden a lehető legjobban menne, ezért kicsit túl is bonyolítod az egyszerű dolgokat. Nálad simán belefér egy egyéjszakás kaland, de amikor valakivel komolyra fordulhatna, nem akarsz (vagy nem mersz) kezdeményezni. Racionális jellem vagy, ugyanakkor erős is, aki legyőzi a problémákat. add át magad egy kicsit az érzelmeidnek, hogy megtapasztalhasd az igaz szerelemben átélt szexualitást.

Ha „B” vércsoportú vagy

Ha ebbe a vércsoportba tartozol, akkor barátságos vagy másokkal, és szerény. Valószínűleg szolidabban állsz a szexhez, mint mások. Kicsit görcsös vagy, amikor arra kerül a sor. A fejedben már ezerszer végigjátszottál mindent, de a gyakorlatban gyakran elbátortalanodsz. Azt szereted, ha a párod kezdeményez és ő irányít. Inkább a szex lelki oldalát élvezed. Imádsz belemerülni az intim részletekbe.

 
Ligeti Anna


A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?
Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.