intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

Úgy érzed, bármit is teszel, bárhogy is keresed a kedvét, a párod nem figyel rád eléggé? Nem értékel? Mindent természetesnek vesz? Ne hagyd magad! Szerezd vissza a figyelmét 100%-ban!

Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

Egy férfi általában nem sok energiát fektet abba, hogy miután megszerezte a kívánt nőt, meg is tartsa őt. Az élet számukra teljesen egy mederben folyik, azaz a nő feladata az, hogy őt, a teremtés koronáját kiegészítse. Amit érte tesz a nő, az teljesen természetes. Hogy ez a te kapcsolatodban ne így legyen, meg kell tanulnod, hogyan hívd fel magadra (újra) a pasid figyelmét.

1. Ne add fel érte önmagad!

Mosol, főzöl, takarítasz utána? Innentől kezdve ne tedd! Ha mindent megcsinálsz, akkor az a hozzáállás, ami amúgy is jellemzi a férfiakat, eluralkodik, és hagyja majd, hogy mindent te csinálj. Vedd rá, hogy ő pakolja be a mosást vagy mosogasson el. Hidd el, pár nap múlva már értékelni fogja a te erőfeszítéseidet.

Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!2. Legyen egy kis önbizalmad!

Ne feledd el, hogy a pasid egykor beléd szeretett, nem mást választott, hanem téged! Ez most is benne van, csak valahogy már megszokta, hogy ott vagy, nem annyira figyel. Ne engedd ezt meg! Várd őt szexi fehérneműben, új frizurával, sminkben. Csak figyeld a reakcióit!

3. Kell az énidő!

Mikor tetted utoljára azt, amihez kedved van? Ja, már nem is emlékszel? Ez nem mehet így tovább! Vegyél egy forró fürdőt, és közben gondold ki, mihez lenne kedved. És csináld!

4. Ne akard te viselni a nadrágot!

Sokszor olvashatod a neten, hogy nők arról panaszkodnak, hogy kivesztek már a világból az igazi pasik. Csak azon nem gondolkodnak el ezek a nők, hogy ennek az elnőiesedésnek valójában mi magunk vagyunk az okai. Túlságosan elnyomjuk partnerünkben a férfias vonásokat azzal, hogy mi akarjuk hordani a nadrágot egy kapcsolatban. Ha mindig te akarsz az erősebb lenni, ne csodálkozz, ha nem kezel majd nőként, nem mutatja ki az érzéseit. Adj neki egy kis teret, hagyd, hogy ő hozzon meg komoly, a kapcsolatotokat, az életeteket érintő döntéseket. Persze, mindent beszéljetek meg, de engedd, hogy ő legyen a férfi!

5. Tedd izgalmassá a mindennapokat!

A férfiak nem arról híresek, hogy tündérmesébe illő dolgokat találnak ki annak érdekében, hogy egy kis romantika, vagy izgalom lépjen a mindennapokba. Ez a te feladatod. Találj ki új helyszíneket, ahol kipróbálhatjátok a szexet, felfedezhetitek az izgalmakat, flörtölj vele, kacérkodj, viselkedj úgy, mint egy elérhetetlen hercegnő. Azt kell elérned, hogy annyira vágyjon rád, hogy más már ne is foglalkoztassa!

Sok sikert!


4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
A srác komolyan gondolja?
A srác komolyan gondolja?
Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Szexuális önmegtartóztatás? De miért?
Szex a szülés után
Szex a szülés után
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.