intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Az „erősebbik nem” kifejezés megdőlni látszik. Egyre másra találkozunk olyan független, erős nőkkel, akik egyedül képesek lennének bármire, ha akarnák. Sajnos azonban ezek a nők nehezen találják meg a boldogságot a párkapcsolatokban. A férfiak megijednek, ha ilyen hölggyel hozza össze őket az élet. Megpróbáltunk utánajárni, hogy vajon ez miért lehet. Természetesen nem lehet általánosítani, és cikkünknek nem is ez a célja.

Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Lássuk hát, mire jutottunk szerkesztőségünk mini kutatásában. Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

1. Mert nem ijednek meg az egyedülléttől

Sok nő kényszerül arra, hogy egyedül állja meg a helyét az életben. Ez a helyzet olyannyira megedzi a lelküket, hogy nem szorulnak arra, hogy pátyolgassák őket. Ez a férfiak számára ijesztő lehet, hiszen ők pont azt keresik egy nőben, hogy meg lehessen védeni, mögé állva egy biztos pontként lenni. Egy erős nőnek önmaga a biztos pontja, csak önmagában bízik, és nem fél attól, hogy az elveiért kiállva egyedül maradjon.

2. Szeretnek ők döntést hozni

Egy párkapcsolatban általában a férfi hordja a nadrágot. Ha egy erős nővel hoz össze a sors, aki már megélt egyet s mást az életben, akkor ne furcsálld, hogy szeret ő döntést hozni a fontos kérdésekben. A jó hír az, hogy ezek a nők általában hajlandók ésszerű kompromisszumot kötni, és a jó kapcsolat érdekében feláldozni az egyedüli döntéshozatalt.

3. Előtérbe helyezik önmagukat

Saját céljaik vannak, és elvárják, hogy a mellettük lévő férfi támogassa, sőt, magáénak tekintse azokat. Nem igazán szeretik, ha valaki pórázon akarja tartani őket, ezért mindent el is követnek, hogy ez ne történhessen meg. Szeretik önmagukat, jobban, mint másokat. Természetesen a gyermekeik elsőbbséget élveznek, de mindenki más háttérbe szorul. Ez a férfiak számára nagyon kellemetlen lehet, ezért inkább elmenekülnek, ha ilyen nővel találkoznak.

4. Nem jó nekik az akármilyen

Túl sokat tapasztaltak már. Olyan elvárásaik lehetnek, amelyeket nem mindenki tud teljesíteni. Nekik nem elég az akármilyen, a középszerű. Olyan férfit akarnak, amilyet elképzeltek maguknak, és nem nagyon akarják alább adni.

5. Mindenről van elképzelésük

A véleményüket ki is mondják, ami olykor ijesztő lehet. Ha erős nő mellé sodor az élet, vagy elfogadod, hogy a véleménye szent, vagy nem fogtok tudni együtt élni.

Azonban nem kell félni, az erős nők szupernők is egyben. Ha kikötsz egy erős nő mellett, akkor csodában lehet részed. Ők már nem keresgélnek, ha megtalálják, akit keresnek, kitartanak mellette, kényeztetik, elhalmozzák minden földi jóval (már ami a testiséget illeti).


Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
Jön a Valentin-nap, turbózd fel a szerelmi életed 10 nap alatt!
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.