intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egy-két randi, csak ennyi vagy!

Egy-két randi, csak ennyi vagy!

Eleinte minden rendben volt, majd jött a hidegzuhany. A srác, akivel találkozgattál, csak úgy felszívódott. Vajon miért történhetett ez meg? Talán valamit rosszul csináltál? Íme, 6 ok, amiért a férfiak meggondolják, hogy tovább menjenek-e egy-két randinál.

Egy-két randi, csak ennyi vagy! 

  1. Túlságosan előre szaladsz

Amikor valaki előrelátó egy kapcsolatot illetően, az nagyon jó dolog. De nem az első randikon kell kigondolni, hogy hány közös gyereketek lesz, hány szobás házban fogtok majd lakni, és hogyan öregedtek meg együtt a verandán kéz a kézben. Ez nagyon elriaszthatja a pasikat. Inkább tartogasd ezeket az álmokat egy kicsit későbbre.

  1. Nem fogadod a bókjait

Volt egy barátnőm, aki nagyon szép, sok-sok bókot kapott, de nem tudta ezeket a helyükön kezelni. Mindig magát ócsárolta, ha kapott egy elismerést valakitől. Például, ha megdicsérték a sminkjét, akkor elkezdte mondani, hogy csak 5 perc alatt dobta fel, és nem is olyan tökéletes, és ehhez hasonlók. A férfiak szeretik, ha egy nő igazi nő, azaz a bókokat tisztelettel fogadja, némi huncutsággal és kacérsággal viszonozza.

  1. Nem hagyod, hogy ő legyen a férfi

Ha a randin fizetni szeretne a pasi, akkor hagyd, legfeljebb jegyezd meg, hogy legközelebb te jössz. Ha vége a randinak, ne te keresd őt, hanem várd ki szépen, amíg ő hív fel egy következő találka miatt. Nagyon lelombozó, amikor egy nő férfi akar lenni a randin, vagy azt követően. Hagyni kell, hogy a pasi érezze, hogy ő a hódító.

  1. Nem vele foglalkozol

Nincs annál kiábrándítóbb, amikor valaki egy randin előkapja a telefonját, fotózgat, szelfizget, stb. Az Instacsajok nem a pasik kedvencei, ezért gondold át, mi a fontosabb, a lájkok vagy a srác a másik széken.

  1. Mindenbe belekötsz

Amikor úgy akarod a fölényedet megmutatni, hogy rondán viselkedsz a pincérrel, vagy valaki mással, és belekötsz mindenbe, ezzel érzékeltetve, hogy te jóval fölötte állsz, nem vet rád jó fényt, ebben biztos lehetsz. Ha így viselkedsz, szinte borítékolható, hogy a srác nem fog keresni többet.

  1. Túl harsány vagy

A pasik nem bírják, ha azonnal a figyelem középpontjába kerülnek egy számukra kínos dolog miatt. Az, ha hangosan röhögsz, vagy csámcsogsz, hangosan beszélsz, az pont ez a kategória. Egy randinál megáll majd a srác, és nem keres majd többé. Vegyél vissza egy kicsit, szerényebb hozzáállással többre mész.

Ligeti Anna


Neked milyen volt az első? – 4 fiatal lány mesélte el az első szexuális élményét
Neked milyen volt az első? – 4 fiatal lány mesélte el az első szexuális élményét
Szexi számok
Szexi számok
Gyengédség és érintés – fontos az előjáték
Gyengédség és érintés – fontos az előjáték
Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.