intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Három kimondatlan igazság a női szexualitásról

Három kimondatlan igazság a női szexualitásról

Mindig csodálkozom rajta, hogy még mindig milyen sok tabu tartja magát a női szexualitással kapcsolatban. Egyszerűen nem mernek beszélni róla a nők, maguk sem, csak várják, hogy a párjuk majd magától tudni fogja, mit kell tennie ahhoz, hogy minden „simán menjen”. Íme, három olyan dolog a női vágyról és szexualitásról, amelyről itt az ideje többet beszélni.

1.  A nedvességből sosem elég!

A szex a nő számára sokszor kényelmetlen, sőt fájdalmas is lehet. Azonban a kellő mennyiségű nedvesség ezt a kellemetlenséget szuper élménnyé teheti. Ez nemcsak azoknak a nőknek fontos, akik alapból hüvelyszárazsággal küzdenek, hanem minden nőnek. A kor előrehaladtával a hüvely nedvesedése csökken, ezért érdemes síkosítót használni a maximális élmény kedvéért. A menopauza közeledtével ez teljesen természetes dolog, jó, ha ezt a férfiak is jól tudják, hiszen náluk sem mindig tökéletes minden.

2. A nők is szenvedhetnek a szexuális unalomtól

Igen, lehet, hogy ez furcsán hangzik, de így van. Sok szakértő szerint a nő, ha érzelmileg kapcsolódik és szeretettnek érzi magát, akkor ez örökre így marad, örökre kapcsolódik, nem lesz szüksége változatosságra. Sokan még mindig azt hiszik, hogy csak a férfiaknak létszükséglet a szex, csak nekik van szükségük szexuális változatosságra. Ez korántsem igaz! A nők is képesek ösztönszinten érezni a szexet, azaz nem mindig elég nekik a rutin. A férfiaknak pedig ezt tudomásul kell venniük. Nekik is harcolni kell a nők szexuális figyelmének fenntartásáért, mert ma már nem olyan egyértelműen könnyű megtartani egy nőt, ha a szex nem működik jól.

3. Sok nőnél javulna a szexuális tapasztalás, ha megtanulná az öröm befogadásának tudományát

Rengeteg tanfolyam van. Van nyelvtanfolyam, főzőkurzus, varrótanfolyam, és még ezer másik. Sőt, még olyan tanfolyam is van, amely azt tanítja meg, hogyan kell egy férfinak tetszeni. Olyan tanfolyam azonban nincs, hogy hogyan fogadjuk be az örömöt lelkifurdalás nélkül. Pedig milyen jó lenne erről többet tudni! Nem igaz? Ez nem is feltétlenül szexuális kérdés. A nők önismeretéről szól leginkább. Gondold csak végig: mit szólnál, ha a partnered egyszer azt mondaná, hogy ez az éjszaka csak rólad szól? Képes lennél arra, hogy elfogadd tőle azt, hogy örömöt akar szerezni neked? Lehet, hogy egy darabig élveznéd, de egyszer csak kellemetlenül kezdenéd érezni magad, hogy te nem adod vissza az élményt. Pedig neki valójában az is jó, hogy neked örömöt adhat. A férfiak ugyanis imádják látni azt, ahogy a nő orgazmust él át. Ha pedig ezt egy éjszaka alatt többször is megteszi, az a férfi számára maga, a csoda!

Próbáld magad egyszerűen átadni az örömnek, a szexualitásnak, és ne törődj semmi mással. Ez már önmagában is olyan fűszer egy kapcsolatnak, ami feldobja azt.

 

Tarjáni Rita


Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá
Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá
Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
Endometriózis és fájdalommentes szexuális élet
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Neked miről szól az öngondoskodás? – Az erotika benne van?
Neked miről szól az öngondoskodás? – Az erotika benne van?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.