intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Megcsalt a szerelmem, én tehetek róla?

Megcsalt a szerelmem, én tehetek róla?

Valahol azt olvastam, hogy minden harmadik embert legalább egyszer életében megcsalja a párja. De én nem akartam ez a harmadik lenni!

Megcsalt a szerelmem, én tehetek róla?

Ma már teljesen elfogadott dolog az, hogy valaki hátat fordít egy évek óta tartó kapcsolatnak, akár évtizedes házasságnak azért, mert azt hiszi, szerelmes lett. Sokszor még ez sem így van, csak egyszerűen valami vagy valaki másra vágyik.

Velem is megtörtént. Még nehéz beszélni róla, de úgy érzem, muszáj.

Most kell végiggondolnom, hogy mi vezethetett idáig.

Annak, hogy valakit megcsalnak, nagyon sok oka lehet, amelyek nem biztos, hogy a volt szerelmesekben keresendő. Ha a kapcsolatban nem stimmel a kommunikáció – ahogy nálunk sem – szinte biztos, hogy nem jó irány. Talán a pasim úgy érezte, nem elég fontos számomra, de sosem mondta, hogy hiányérzete lenne. Ehelyett inkább megcsalt. Nem hiszem, hogy mentség a számára az, hogy nem tudtunk igazán beszélni egymással. Akkor sem szabadott volna megtennie. De valamiért mégis egykor őt választottam, nem gyűlölhetem, amiért mást várt el a kapcsolatunktól. Inkább azért vagyok dühös, mert nem érzett magában annyi erőt, bennem pedig annyi megértést, hogy elmondja az érzéseit.

Hogy valaki mitől boldog, nagyon nehéz megmondani, kitalálni. Szinte lehetetlen vállalkozás. Azt hiszem, az én pasimnak nagyon nagy szüksége volt arra, hogy elismerjem őt, arra, hogy még több pozitív visszajelzést kapjon a részemről. Nem kapta meg, hát elment, és megkereste másnál. Befoltozta a lelkén esett lyukakat.

Először persze azt mondta, hogy neki nem jelentett semmit. De ezt a dumát ki hiszi el? Nem gondolom, hogy ezt bárki is komolyan gondolja!

Magamat hibáztatom, de rá vagyok mérhetetlenül mérges. Megmenthettük volna a szerelmünket, de ő nem akarta. Manapság már olyan egyszerű mindent kidobni, ami nem működik. Újra cseréljük, a régit elhajítjuk. Ennyi.

Most nagyon fájdalmas minden bennem lévő kérdésre keresni a választ. Egyedül talán nem is fogom tudni feltérképezni az egészet, hiszen ketten voltunk ebben a kapcsolatban. Valami idáig vezetett. Valami olyasmi, amire nem voltam hatással. Talán valamilyen gyermekkori hiányérzet okozta, hogy neki ennyire számított az, hogy megkapja a dicséretet, az elismerést minden tettéért. Lehet, hogy nem figyeltek rá eléggé, és ez örökre benne marad most már. Hogy lesz boldog ezek után? És én? Hogy lehetek én boldog még valaha?

Ligeti Anna


Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
5 dolog, amit jobb előbb tudni a szerelemről és a szerelmi kapcsolatokról
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Az 5 legjobb szexpóz, amelynek minden nő repertoárjában benne kell lennie
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Miért nem megy jól a szex? – 3 dolog állhat az útjába
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.